Ekonomija
JUBILARNI KORISNICI

Više od 70.000 kućanstava uživa u pogodnostima Spektra - nagrađen par iz Tenje
Objavljeno 15. lipnja, 2024.

U podružnici Croatia osiguranja nagrađeno je jubilarno 70 000. kućanstvo programa pogodnosti Spektar. Aleksandra i Tomislav Lulić iz Tenje primili su Spektar poklon pakete i Konzum bon u vrijednosti od 500 eura.


„U velikom broju programa na tržištu malo je onih koji omogućavaju jedan odličan benefit, a to je da klijenti popuste koje dobivaju mogu dijeliti sa svim svojim članovima kućanstva. Upravo takav je Spektar i drago mi je da su ga naši klijenti prepoznali i koriste ga u velikom broju“, izjavio je regionalni direktor Croatia osiguranja Antonio Unukić


Spektar je jedinstveni koncept koji omogućava povezivanje više osiguranja pojedinog kućanstva u jedan paket kako bi se ostvarili brojni popusti i pogodnosti. Može se koristiti  samostalno, ali i dijeliti sa svim članovima kućanstva, kao što su to učinili Aleksandra i Tomislav. Dovoljno je da se ukućanima pošalje pozivnica i svi zajedno mogu koristiti pogodnosti Spektra, ali i sudjelovati u raznim nagrađivanjima.


Donosimo još 6 izvrsnih benefita Spektra i kako ih možete ostvariti


Troškovi života, a time i svakog kućanstva, sve su veći pa nije na odmet proučiti što se sve nudi od pogodnosti na tržištu, a može olakšati kućni budžet. Ako ste klijent Croatia osiguranja ili bi to željeli postati na raspolaganju su Spektar paketi koji sadrže besplatne usluge, popuste na osiguranja, ali i popuste kod atraktivnih partnera. Već u najmanjem paketu očekuje vas:

 


    1. Spektar kasica je pogodnost koju su korisnici istaknuli kao najpoželjniju, ovisno o paketu koji koristite godišnje, u vašu kasicu dobivate čak 15€ do 60€ svake godine i taj novac možete koristiti za plaćanje osiguranja, što može biti značajna ušteda za vaše kućanstvo.

 

    2. Popust na gorivo svi trebamo, sa Spektrom on iznosi 0,03 € po litri goriva na svim benzinskim postajama Petrola i Croduxa u zemlji. Ovisno o paketu koji koristite, godišnje možete iskoristiti od 40 € do 70 € popusta na gorivo, što je dovoljno da pokrijete osobne potrebe svih članova vašeg kućanstva, čak i ako imate više vozila.

 

    3. Popust za svakodnevne potrepštine Spektar osigurava u Konzumu pa tako korisnici svaki mjesec dobivaju vaučer od 10% popusta kojim mogu smanjiti svakodnevne životne troškove.

 

    4. Besplatna pravna pomoć kod prometne nezgode je još jedna vrlo korisna pogodnost za članove Spektra. U slučaju kaznenog postupka zbog prometne nezgode ovo osiguranje pokriva  troškove odvjetnika, što je dobra osobna zaštita zimi kad su uvjeti na cesti otežani, ali i ljeti kada svi više putujemo.

 

    5. 50% popusta za ugovaranje osiguranja platnih kartica je sve više traženo osiguranje. Zlouporaba platnih kartica događa se najčešće zbog krađe ili prijevare putem interneta, a ako se uz krađu dogodi i gubitak osobnih dokumenata i ključeva, dobro imati osiguranje koje će pokriti štetu.

 

    6. Aplikacija Moja Croatia zaokružuje ovaj paket pogodnosti jer na jednom mjestu sadrži pregled svih Spektar popusta, ali i pregled svih polica osiguranja, prijavu štete u nekoliko klikova, plaćanje osigurateljnih računa, digitalne kartice zdravstvenog osiguranja i FIT program koji prati i nagrađuje zdrave navike.

 

Već u početnom Spektar paketu vaša ušteda može biti do 130€ godišnje, a to je tek početak jer više polica osiguranja donosi veće Spektar pakete i još više pogodnosti.

Najčitanije iz rubrike