Regija
BAZENI PRIVREMENO ZATVORENI ZBOG PUKNUĆA U STROJARNICI

Puknuo spoj cijevi, ponovno
na kupanje sredinom tjedna
Objavljeno 10. lipnja, 2024.
ĐAKOVO



U ponedjeljak rano ujutro, oko pet sati, na Gradskim bazenima u Đakovu došlo je do puknuća spoja dviju cijevi većeg profila u bazenskoj strojarnici, što je tehnički kvar koji je samo privremeno onemogućio funkcioniranje đakovačkog javnog kupališta, koje je ovogodišnju kupališnu sezonu započelo prije nepunih petnaest dana, krajem svibnja, za Dan državnosti.

Kako doznajemo u komunalcu Univerzalu, poduzeću koje upravlja Gradskim bazenima, mjesto puknuća lako je dostupno i kvar ne traži zahtjevnu intervenciju, no mora se pričekati do nabave odgovarajućeg zamjenskog T-komada jer je riječ o vodovodnim cijevima koje nisu dostupne u široj prodaji.

- Kupališna sezona nije upitna jer će sve biti sanirano, izvjesno je, već do sredine ovoga tjedna, kada ćemo bazene ponovno otvoriti za posjetitelje. Nema razloga za zabrinutost - izjavio je voditelj Odnosa s javnošću Univerzala Danijel Gešić.

Puknućem cijevi onemogućen je privremeno normalan rad strojarnice u segmentu koji se odnosi na obradu vode, a Univerzal u svakom trenutku želi pružiti provjerenu i zdravstveno ispravnu vodu. S. Župan
Možda ste propustili...

ŽALE SE DA JE U ČOLNIĆEVOJ NEIZDRŽIVO

Kao da smo na autocesti: Ulicom dnevno projuri 2600 auta

SASTALI SE NEKADAŠNJI UČENICI SREDNJE EKONOMSKE ŠKOLE BELI MANASTIR

Nakon 45 godina ponovno su se družili “ekonomci”

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Zbog tuče proglašena prirodna nepogoda

Najčitanije iz rubrike