Regija
LJUBITELJI MOTORA OKUPILI SE U NAŠICAMA

Motosusret u “zapaljivoj” atmosferi
Objavljeno 27. svibnja, 2024.
NAŠICEU odličnoj organizaciji Moto kluba Racing Našice i uz potporu Turističke zajednice grada Našica te sponzora i donatora, održan je 16. Motosusret. Našice su na poligonu ugostile velik broj bajkera iz susjednih općina, gradova i županija, ali i država, te sve ostale goste koji su došli kako bi se družili uz dobar glazbeni program. Na prvoj večeri nastupili su Fair Play Band iz Slavonskog Broda i DJ Buddha iz Našica.

Drugog dana Motosusreta ljubitelji motocikala okupili su se na gradskom trgu kako bi promatrali defile bajkera. Održan je i atraktivan stunt show. Zvijezda je i ove godine bio jedan od najboljih hrvatskih akrobata na motoru Dejan Špoljar. koji je svojim vještinama oduševio publiku.

Na poligonu su održane motoigre, a na rock-večeri za odličnu atmosferu pobrinuli su se sjajno raspoloženi članovi Company banda i DJ Buddha. S.F.
Queen Sensation
 
 
Subotnju glazbenu večer upotpunio je nastup grupe Queen Sensation, najvećeg i najboljeg europskog Queen tribute banda. Osim energičnih scenskih nastupa i fantastičnog zvuka, Queen Sensation poznat je i po svojoj posvećenosti kostimima i frizurama. I scenska produkcija i osvjetljenje pažljivo su osmišljeni, a sve kako bi se stvorila atmosfera autentičnog Queen koncerta.

Možda ste propustili...

OSTVARILI PRAVO NA POTPORE IZ ŽUPANIJSKOG PRORAČUNA

Za 142 sportske udruge 60 tisuća eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DUNAV KOD BATINE POČEO OPADATI

Za najviše tjedan dana povratak na Zeleni otok

2

MARATONSKO RIBIČKO NATJECANJE SRD-A BANDAR BIZOVAC

U 52 sata upecali gotovo
200 riba teških skoro tonu

3

JESTE LI SE SJETILI NA VRIJEME?

Stiže toplinski val, a instalateri
klima-uređaja dijele odbijenice