Regija
DAN OTVORENIH VRATA KONIČKOG KLUBA PLETERNICA

Pripreme za konjički turnir sljedećeg vikenda
Objavljeno 26. svibnja, 2024.

PLETERNICA – Dan otvorenih vrataKonjičkog kluba Pleternica okupio je brojne posjetitelje. Ovaj atraktivni i zanimljivi događaj posjetili su ne samo Pleterničani, već i posjetitelji okolnih mjesta, i to svih uzrasta. Ne treba niti opisivati koliko su konji i konjske zaprege, u kojima su se mogli voziti, bili privlačni najmlađima.


„Dane otvorenih vrata organizirali smo prvi put da našim sumještanima približimo naš sport i organizaciju priprema za međunarodni konjički turnir, koje sepostupno privode kraju. Turnir će se održati od 26. do 30. lipnja. Danas će kočije voziti članovi našega kluba Stjepan Matijević, Vinko Katić i Matej Belo. Pridružit će nam se naše kolege iz Konjičkog kluba Nexe iz Našica, a kočiju će voziti Dario Dorušak“, najavila je Marija Buće, predsjednica pleterničkog Konjičkog kluba.


Organizator se pobrinuo za bogatu i besplatnu gastronomsku ponudu jela s roštilja, domaće rakije, vina i piva te bezalkoholnih pića. Najavljeno je da će Dani otvorenih vrata postati tradicija. (B.S.T.)

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMIČE LJEPOTE I MOGUĆNOSTI AKUMULACIJE

Medicinar s “hitne” živi
aktivizam za - Borovik

2

ZA POSTIGNUĆA I OSTVARENE REZULTATE

Grad je nagradio oko 170 učenika

3

SLATKE MUKE GRADA NA BOSUTU

Sve više rođenih, Vinkovčani moraju graditi ili proširivati vrtiće