Osijek
EKONOMSKA ŠKOLA, 4.D I 4.E

Četvrt stoljeća mature
Objavljeno 21. svibnja, 2024.
Nekadašnji su maturanti Ekonomske i upravne škole Osijek, generacija 1998./99., obnovili uspomene i anegdote iz školskih dana okupivši se kako bi obilježili 25 godina mature. U subotu (18. svibnja) okupili su se kolegice i kolege iz dva razreda - 4.d i 4.e. na fotografiranju ispred škole, a potom su se družili u restoranu Slavonska kuća.

Razrednica Ljerka Dragović-Kovač vodila je 4.d razred, iz kojeg su na proslavi bili: Maja (Matasović) Bikić, Tihana Forjan, Iva (Lazar) Marić, Snježana (Arambašić) Kurtović, Maja (Matijašević) Runtić, Ante Vekić, Josipa (Filaković) Markota, Ksenija (Parlov) Sasi, Jadranka (Velimir) Tomas, Tomislav Kovačić, Tanja (Cahunek) Ivković i Ana (Klepić) Kocijan.

Razrednica 4.e. bila je Mirjana Ostović, a iz tog su se razrednog odjela na proslavi okupili: Marko Bagarić, Boris Lončar, Kristina (Žarković) Stanković, Sanja (Kasum) Kelić, Josip Šušak, Vlatko Jurišić, Vedran Kurtić, Renata (Periša) Kečkeš, Hrvoje Kurtović, Krešimir Pajtler, Dejan Tanacković, Darko Takač, Hrvoje Radovanović, Sanja (Ljiljak) Bibić, Maja (Popadić) Berger, Andrea (Kotris) Stepić, Marina (Obajdin) Vukovac, Maja Skoko, Krešimir Brkić i Ivana Vujević. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike