Regija
MEĐUNARODNI DAN OBITELJI

9. obiteljski višeboj u Slatini
Objavljeno 19. svibnja, 2024.
Obilježavajući Međunarodni dan obitelji, Društvo Naša djeca je u suradnji s Atletskim klubom Slatina u parku EPIcentra Sequoia organiziralo 9. obiteljski višeboj, natjecanje roditelja i djece u sportskim i zabavnim aktivnostima. Mame, tate i djeca natjecali su se u igrama Poligon, Skok u dalj, Loptica i Štafeta, a sve igre osmislila je Tomislava Medvedović, predsjednica Atletskog kluba Slatina. U izvođenju igara pomogli su joj mladi atletičari Domagoj i Karlo Drokan te volonterke Društva Naša djeca Silvija Štimac, Marinela Zrinščak Begovac, Valentina Drokan, Elizabeta Taradej i predsjednica DND-a Ivana Strupar. Među devet obitelji koje su sudjelovale u natjecanju najuspješnija bila je ekipa Rastija, na drugo mjesto plasirali su se Valpići, treći su bili Ivići, a slijede ekipe A je to, Leptirići, Turkići, Tratkor Tom, Berkići i Tintilinići. Najzanimljivije odjevena ekipa bili su Berkići, a ekipa Trakor Tom imala je najzanimljivije ime.


Predsjednica DND-a Ivana Strupar zahvalila je svim obiteljima na sudjelovanju, a sponzorima na vrijednim nagradama koje su osigurali za sve natjecatelje, od obiteljskih objeda, plata, pizza i besplatnih kinopredstava, do kolača, sladoleda i seta za učenje kroz igru. Glavni sponzor ove manifestacije bio je Grad Slatina.


- Osim obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, cilj ovog obiteljskog višeboja je poticanje na druženje, zajedništvo i zabavu za cijelu obitelj. Osobito smo zadovoljni što se svake godine našoj manifestaciji odazove pokoja obitelj više, i što vidimo da je to događanje vrlo dobro prihvaćeno, što pokazuje razdraganost i djece i roditelja, pa rado sudjeluju u igrama prilagođenim uzrastu i mogućnostima sudionika - rekla je predsjednica DND-a Ivana Strupar.

P.Žarković
Možda ste propustili...

IZMIJENJENA ODLUKA O STIPENDIRANJU

Aneksi ugovora za dio donatorskih stipendija

IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA VINKOVAČKIH PRVAŠIĆA

Crtali svoje viđenje šokačke tradicije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODRŽAN 4.:BRUT - BARANJA RURAL TRAIL

Više od stotinu biciklista
pedaliralo je planinom

2

MARATONSKO RIBIČKO NATJECANJE SRD-A BANDAR BIZOVAC

U 52 sata upecali gotovo
200 riba teških skoro tonu

3

SPOMEN NA SUDIONIKE KRIŽNOG PUTA I MJEŠTANE NAŠIČKIH SELA

Komemoracija za nevine žrtve na gubilištu Crni potok