Osijek
OBILJEŽILI DAN OBITELJI

Godine nisu važne kad se zabavljaš i vježbaš u društvu
Objavljeno 20. svibnja, 2024.
Savez “Sport za sve” ponudio je sport, pjevanje, plesanje, raznovrsne igre, hodanje po gurtni...
Generacije su se Osječana okupile u subotu prijepodne na prostoru oko zgrade VK Iktus kako bi zajednički obilježile Međunarodni dan obitelji, a za brojne sadržaje koji su ih ondje dočekali pobrinuo se Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek, uz podršku Zajednice osječkog osječkog sporta i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Bila je to, zapravo, još jedna avantura u sklopu akcije "Zdravko je krenuo", u kojoj nije nedostajalo pjesme, plesa i drugih rekreacijskih sadržaja, poput utrke plišanih psića, igre preciznosti, napada na dvorac, tko je jači, cornhole, spretni miš, pikado, karike na marike, hodanja na štulama...


Klinci i oni malo stariji u kojima još čuči dječji duh imali su priliku hodati po gurtni, naučiti žonglirati ili pogledati Malu predstavu za male legose. Nastupima su uveselile plesne skupine Independence i Shine, a za one koji su poželjeli i samo ovladati plesnim umijećem skupine Bolero i Broadway pripremile su plesnu radionicu. Bio je ondje i pjevački umirovljenički zbor, a prava poslastica bio je nastup Kluba ritmičko-sportske gimnastike Rondo! Odred izviđača Suncokret pripremio je igru balonima, Šahovski savez grada Osijeka šahovski turnir, MNK Osijek i udruga Dar poligon kretanja.


Nakon uspješno odrađenog programa razgovarali smo s Gordanom Veselić, glavnom tajnicom Gradskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek, koja je imala razloga za zadovoljstvo.


- Osim zdravlja i zabave željeli smo okupiti obitelji, s obzirom na to da smo cijeli događaj organizirali upravo u povodu Međunarodnog dana obitelji. Ovdje su nam se pridružili roditelji s djecom, bake, djedovi... Pokušali smo napraviti program koji će zainteresirati sve njih, i mislim da ih se okupio lijepi broj te da su svi imali priliku dobro se zabaviti - rekla je Gordana Veselić.

Ivan Alilović
Možda ste propustili...

ANTUNOVO U TVRĐI 2024.

Raspored svih misa i blagoslova

MATURANTI CUO-A “BRAĆA RIBAR”

45 godina mature

NA DRUGOM PFK-U 17 TISUĆA POSJETITELJA

Veseli veliki broj djece i mladih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZLOŽBA U STAROJ PEKARI

Šuma kako ju vide - šumari

2

MATURANTI CUO-A “BRAĆA RIBAR”

45 godina mature

3

NA DRUGOM PFK-U 17 TISUĆA POSJETITELJA

Veseli veliki broj djece i mladih