Osijek
VODOVOD NAJAVLJUJE RADOVE

Kapelska ulica zatvara se za promet od Mlinske do Kolodvorske
Objavljeno 17. svibnja, 2024.
“Završeni su radovi u dijelu Kapelske, od Svilajske do Mlinske ulice, pa će od utorka (21. svibnja) taj dio prometnice biti pušten u promet. Istovremeno otvaramo radove na sljedećoj dionici i potpuno zatvaramo za promet Kapelsku ulicu u dijelu od Mlinske do Kolodvorske (osim stanarima te hitnim i komunalnim službama). Križanje Mlinske i Kapelske ulice bit će zatvoreno za promet, što će onemogućiti prometovanje Mlinskom ulicom u smjeru sjever-jug", javljaju iz tvrtke Vodovod-Osijek.

Radovi i nova privremena regulacija prometa trajat će do 31. srpnja ove godine. Obilazni će se promet u navedenom razdoblju odvijati obilaznim pravcima: u smjeru istok-zapad: Kapelskom - Marijanskom - Kozjačkom - Kolodvorskom, a u smjeru zapad-istok: Kolodvorskom - Kozjačkom - Marijanskom.

“Unaprijed zahvaljujemo sudionicima u prometu na razumijevanju i strpljenju. Molimo vas poštujte znakove privremene regulacije prometa, pratite znakove koji vas upućuju na obilazne pravce i ne parkirajte svoja vozila u zoni gradilišta kako ne biste ometali radove. Zatvorene će dionice biti označene i na web-servisima za navigaciju u prometu (GoogleMaps) pa će korištenje tih servisa biti korisno”, poručuju iz Vodovoda. I.R.G.
Možda ste propustili...

ANTUNOVO U TVRĐI 2024.

Raspored svih misa i blagoslova

HGK: OSNIVAČKA SJEDNICA STRUKOVNE GRUPE

Nautički turizam u unutrašnjosti

ZANIMLJIVO U DVORIŠTU GISKO-A

Pletenje u hladu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana