Novosti

Svjetski rekordi koje možete oboriti kod kuće
Objavljeno 14. svibnja, 2024.

Ako izazov ispravno dokumentirate, svoje bi ime mogli upisati u knjigu svjetskih rekorda u raznim kućnim disciplinama. Evo što je u ponudi!


Broj čarapa na stopalu u 30 sekundi


Trenutni rekord u uzbudljivoj disciplini drži Slovak Pavol Durdik, koji je u 30 sekundi na svoje stopalo uspio navući čak 30 čarapa. U rekordu je oborio samog sebe pa sigurno traži cijenjenog protivnika.


Najviši toranj od WC papira


Najviši toranj od WC papira složen je u susjednoj Italiji i iznosi 28 rola papira posloženih jedna na drugu. Rekord je oboren 2013. godine, pa je i vrijeme da ga netko sustigne.


Broj selfija snimljenih u tri minute


Trenutni rekord drži Akshay Humar sa 184 selfija. Rekord je oboren za potrebe filma „Selfiee“ kojeg je autor pripremao, no sigurni smo da se uz dovoljno truda ovo može oboriti.


Najviše štipaljki na licu u 60 sekundi


Ukupno 161 štipaljku za rublje na svoje je lice u Istanbulu 2013. godine pričvrstio Garry Turner iz Velike Britanije. Koliko je boljelo ne piše u zapisu o rekordu, no u ovom slučaju počeli bi samo s jednom, za probu...


Tražite još neku kućnu zanimaciju?


U pomoć stiže Iskon, koji je osmislio paket interneta i televizije zbog kojeg nećete htjeti izaći iz kuće! U trenutnoj akciji za 23,90 eura mjesečno, potpuno slobodno ibez ikakve ugovorne obveze, možete dobiti internet brzine do 100 Mbps te odličan miks televizijskih kanala i digitalnih videoteka na Iskon.Play TV-u. Pogledajte ponudu i naručite svoj paket online: https://www.iskon.hr/. Ponuda traje još kratko pa požurite.

 

 

Možda ste propustili...

ČETIRI VOZILA U SUDARU, MEĐU NJIMA I ŽUPAN DEKANIĆ

Policija: Župan bio pod utjecajem alkohola

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana