Novosti
KAO NEZAVISNI ZASTUPNIK DJELOVAT ĆE I NINO RASPUDIĆ

Selak Raspudić potvrdila: Došlo je do razilaženja s Mostom, djelovat ću kao nezavisna
Objavljeno 24. travnja, 2024.

ZAGREB - Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić potvrdila je u srijedu da je došlo do razilaženja s Mostom i poručila da će nastaviti djelovati kao nezavisna zastupnica, a kao nezavisni zastupnik djelovat će i Nino Raspudić.

„Do razilaženja nije došlo zbog liste za Europski parlament, predmet rasprave među nama bile su različite nesuglasice oko same kampanje i onoga što joj je prethodilo i koje, nažalost, unatoč zajedničkom pokušaju nismo uspjeli razriješiti”, rekla je Selak Raspudić na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

Dodala je da joj je ponuđeno da nosi listu za Europski parlament, a zbog činjenice da je na istoj listi izrazio želju biti i Marin Miletić odustala je od toga da nosi listu.

„S obzirom na to da se Miletić od mene javno ogradio smatrala sam da ne bi bilo vjerodostojno i da ne bi bilo primjereno da nosim zajedničku listu”, rekla je Selak Raspudić i najavila da će u Saboru djelovati kao nezavisna zastupnica.

Napomenula je i da je njezin suprug Nino Raspudić odbio biti na list za Europski parlament jer ne želi varati birače odlaskom u Bruxelles te da će i on djelovati kao nezavisan zastupnik.

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić na parlamentarnim izborima osvojili su saborske mandate na listi Mosta.

(Hina)