TvObzor
U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav
Objavljeno 19. travnja, 2024.
Imat ćemo priliku prvi put u showu vidjeti kako će dva kandidata izazvati jedan drugog utjelovljujući istu zvijezdu

Ove nedjelje, 21. travnja, u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" osmero kandidata ući će u potpuno nove uloge i svojim transformacijama na pozornicu donijeti novu dozu zabave. Žiri i gledatelji ovaj put imat će priliku prvi put u showu vidjeti kako će dva kandidata izazvati jedan drugog utjelovljujući istu zvijezdu.



Lucianu Plazibatu gljiva je dodijelila "joker izazov", što mu je omogućilo da se transformira u neku od uloga koju su osvojili ostali kandidati. Bez puno razmišljanja, odabrao je Madonnu, koja je originalno pripala Antoniji Dori Pleško, a tko će od njih biti bolja kraljica popa, doznat ćemo u nedjelju. "Pripremamo se za Madonnu jer imamo bitku oko jedne i jedine kraljice popa Madonne. Budite spremni na show jer smo Antonia i ja od bitke napravili ljubav. A kakva ljubav će se dogoditi na pozornici, gledajte i saznajte u nedjelju na Novoj TV", poručuje Luciano Plazibat.

Energičnom pjesmom atmosferu u studiju zagrijat će i Mia Negovetić, koja će izvesti megahit grupe Måneskin. "Jako je zahtjevno sve skupa odraditi, od držanja do te neke prgavosti i arogancije koja je na granici da bude užasno vulgarno, a uopće nije, nego je totalno suprotno. Ali dajem sve od sebe da uspijem upotpuniti tu točku", opisuje Mia Negovetić, koju u novoj epizodi čeka veliki izazov.

U ulogu pjevačice i kantautorice Ave Max ući će svestrani Alen Bičević, koji će pokazati kako se snalazi u još jednoj ženskoj transformaciji, a isto to čeka i Farisa Pinju, koji će se pojaviti kao Raffaella Carra. "Jedna sjajna, sjajna žena. Ispočetka mi se nije sviđala pjesma, iskreno, ali što je više slušam, sve mi je bolja, tako da do emisije imam dosta toga naučiti, ali radujem se", ističe Faris Pinjo.

Hrvatsku glazbenu scenu na pozornicu showa "Tvoje lice zvuči poznato" donijet će Antonija Šola utjelovljujući Gorana Karana, Marija Kolb izvodeći pjesmu Parnog valjka i Tomislav Marić - ToMa kao Jacques Houdek. "Nakon dugo vremena nisam ženska transformacija i osjećaj je super. Pripremio sam kreditnu karticu za gljivu da se dogovorimo da i sljedeći tjedan budem u muškoj transformaciji i nadam se da će me poslušati", duhovito poručuje ToMa.

Tko će najbolje odraditi zadatak i na kraju odnijeti pobjedu, ne propustite pogledati u osmoj ovosezonskoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u nedjelju, 21. travnja, u 20.15 na Novoj TV! D. Miklić
Možda ste propustili...

“BEZGREŠNA” JE FILM OD ČIJEG TERORA NEMA BIJEGA

Sydney Sweeney je sestra Cecilia u krvavom hororu

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike