Mozaik
NASTAVAK FILMA SNIMLJENOG U BARANJI

Film “Wrongful Death 2:
Bloodlines” snima se
na lokacijama u Osijeku
Objavljeno 14. ožujka, 2024.
U Osijeku je ovih dana započelo snimanje filma "Wrongful Death 2: Bloodlines", drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.

Eric Roberts, Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i poznata američko-kineska glumica Bai Ling, koji predvode zvjezdanu glumačku postavu, svoju američku adresu na određeno će vrijeme zamijeniti hrvatskom. Tako će do kraja lipnja, kada je planiran završetak snimanja, pojedine osječke lokacije postati scene još jednog filmskog spektakla.

Nakon zapaženog uspjeha prvog filma, nastavak će uz sjajne holivudske glumce donijeti nova uzbuđenja i misterij koji će, vjeruje Katušin, ponovno očarati gledatelje diljem svijeta.

- S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film, "Wrongful Death", nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima, i to u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji. Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika, a pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan - ističe Katušin.

Radnja prvog filma “Wrongful Death” odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), a u nastavku “Wrongful Death 2: Bloodlines” detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava se sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijima i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo. T.K.
Eric Roberts i Michael Paré predvode glumačku postavu, a tu je i američko-kineska glumica Bai Ling

Možda ste propustili...

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike