Mozaik
OBJAVLJENA IMENA SVIH KOJE ĆEMO GLEDATI OD 3. OŽUJKA

Poznati svi kandidati
nove sezone showa
“Tvoje lice zvuči poznato”
Objavljeno 1. ožujka, 2024.
U nedjelju, 3. ožujka, u 20 sati na Novoj TV kreće nova sezona popularnog zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Uz novi voditeljski tandem, Igora Mešina i Filipa Detelića, u novom sastavu okupio se i žiri, koji čine Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth te Enis Bešlagić.

Sad su poznata imena i svih osmero kandidata koji će se natjecati ove sezone, a oni su: pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

- Otvorena sam za sve izazove, nemam neki veto koji bih uložila, iako bi bilo zgodno da nam daju priliku za jedan veto, koji možemo iskoristiti jednom u 13 emisija tijekom showa. Mislim da najbolje pjevam pjesmu “Louie” grupe Vaya Con Dios. Vrlo sam kompetitivna, jer sam odmalena u sportu, volim se natjecati, ali volim zdravo natjecanje, bez udaraca ispod pojasa. Mislim da smo tu da jedni druge motiviramo, jer kad je kolega ili kolegica bolji, to je i nama dodatni poticaj da budemo bolji - rekla je glumica Marija Kolbas, koja je glumu i lutkarstvo na Odsjeku za kazališnu umjetnost pri Umjetničkoj akademiji u Osijeku diplomirala 2008. Diplomski studij produkcije i scenske i izvedbene umjetnosti pri ADU u Zagrebu diplomirala je 2018. Ostvarila je gotovo trideset uloga u nacionalnim, gradskim i nezavisnim kazalištima, za što je nagrađena strukovnim nagradama, od kojih se ističu i dvije Nagrade hrvatskog glumišta.

- Moja prva transformacija bit će najtužniji glazbenik, umjetnik u našoj regiji, za sve generacije. U transformaciji su najizazovniji dio emocije. To nisu moje emocije, jer je tuđa pjesma. Nadam se da ću se moći što više približiti toj originalnoj emociji - otkrio je ToMa o svojoj prvoj transformaciji u showu.

- Bit će napeto. Meni je najizazovniji ples, plesala sam kroz život, ali svakako ne dovoljno. Nemam izvođača kojeg nikako ne želim dobiti, jer mislim da je svrha ovog showa upravo to da dobiješ nešto što ne želiš, jer to je onda najveći izazov. Mislim da si nitko od nas još ne može točno predočiti kako će to sve skupa izgledati. Kao netko koga bih voljela imitirati prva mi na pamet pada Ariana Grande - ispričala je Mia Negovetić.

Plesač i influencer Luciano Plazibat o svojem prvom nastupu nije otkrio mnogo, osim da će se transformirati u osobu koja je ostavila traga u pop-kulturi. Antonija Šola kaže da u ovom natjecanju neće biti kompetitivna jer je tu ponajprije došla pobijediti samu sebe i uživati u svakoj novoj transformaciji. T.Kvorka
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

OBJAVIO JE NOVU PJESMU “JET SET DJEVOJKA”

Veliki povratak Ilana Kabilja u hrvatski eter

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana