Regija
TIJEKOM ZIMSKIH PRAZNIKA U SŠ MARKA MARULIĆA U SLATINI

Pripreme za maturu i dvije radionice
Objavljeno 19. veljače, 2024.
SLATINACijeli ovaj tjedan, od 19. do 23. veljače, učenici osnovnih i srednjih škola nemaju nastavu jer koriste drugi dio zimskih praznika. Zbog iznimno tople zime bez snijega zasigurno će tek manji dio njih s roditeljima na skijanje u inozemstvo, dok će ostali iskoristiti vrijeme za određene školske aktivnosti.

U slatinskoj Srednjoj školi Marka Marulića profesor fizike Dragan Klement objavio je da će četiri dana u ovom tjednu (20. do 23. veljače) od 9 do 11 sati održavati pripreme za maturu pa svi zainteresirani učenici mogu u tim terminima doći na pripreme. Prof. Dubravka Ištvanfi svih pet radnih dana u tjednu od 10 do 12 sati održavat će dopunsku nastavu iz matematike i fizike za učenike prvih razreda, što je iznimna prigoda da upotpune svoja znanja. Pripreme za državnu maturu iz matematike za osnovnu razinu 19. i 20. veljače od 8 do 12 sati održavaju profesorice Kata Vidaković i Tea Šafar. One su pozvale učenike četvrtih razreda škole da se uključe u pripreme.

U okviru provedbe Erasmus+ projekta u srijedu, 21. veljače, profesori Kata Vidaković, Mirjana Drenski, Marina Ivoš, Tea Šafar i Alen Đurasek održat će radionice recikliranja keramike i starog tekstila. Provodit će se od 8 do 12 sati uz obvezno sudjelovanje učenika koji su se prijavili na te izvannastavne aktivnosti, ali su pozvani i ostali zainteresirani učenici da se pridruže u kreativnom recikliranju otpadnih materijala.

Nema sumnje da će mnogi srednjoškolci na najbolji mogući način iskoristiti drugi dio zimskih praznika. P.Ž.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura