Regija
OPĆINA MARIJANCI OTVORILA NATJEČAJE ZA SUFINANCIRANJE

Za kulturu i sport osigurano 83.000 eura
Objavljeno 14. veljače, 2024.
MARIJANCI - Načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić objavio je dva javna natječaja u svrhu dodjele financijskih sredstava za programe i projekte te manifestacije kulturnih i sportskih udruga koji se provode na području Općine Marijanci.

Sredstva za provedbu natječaja osigurana su u općinskom proračunu u iznosu od 83 tisuće eura. Za udruge u sportu predviđena je 61 tisuća eura, a za udruge u kulturi 22 tisuće eura. Najniži iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu odnosno projektu iznosi 66,36 eura, a najviši 3981,68 eura kada je riječ o udrugama u kulturi, a 26.554,56 eura kada je riječ o sportskim klubovima.

Svaka kulturna i sportska udruga može prijaviti jedan program ili projekt i pet manifestacija koje planira organizirati do kraja godine.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekata i manifestacija je zaključno do 17. veljače, a prijedlozi se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s uputama za prijavitelje dostupni na internetskim stranicama Općine Marijanci.

Prijava za dodjelu financijske potpore podnosi se poštom, ili se osobno predaje u Općini Marijanci, na adresi Kralja Zvonimira 2, 31555 Marijanci. S.F.
Možda ste propustili...

ZA REKONSTRUKCIJU ZGRADE STARE KOŽARE U VIROVITICI

HGSS-u još 45.000 eura od Županije

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli