Regija
BESPLATNA INFORMATIVNA RADIONICA ZA GRAĐANE

Kako do poticaja za energetsku obnovu kuća
Objavljeno 24. siječnja, 2024.
SLATINAKako bi se povećala energetska učinkovitost obiteljskih kuća, a smanjila potrošnja energije i emisije CO2 u atmosferu, hrvatska Vlada svojim programom omogućuje vlasnicima obiteljskih kuća da ostvare 60 posto poticaja za energetsku obnovu obiteljskih kuća u 2024. godini. Zato je Fond za zaštitu okoliša posljednjega radnog dana u 2023. godini objavio uvjete i kriterije za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u ovoj godini.

Kako bi građanima približili cijelu problematiku i omogućili ostvariti te poticaje, Regionalna energetska agencija Sjever iz Koprivnice i Grad Slatina organiziraju edukativno-informativnu radionicu o energetskoj obnovi obiteljskih kuća. Radionica će biti održana u utorak, 30. siječnja, u Hrvatskom domu u Slatini u 16.30 sati i na njoj će zainteresirani građani biti upoznati s uvjetima i mogućnostima prijave na poziv za sufinanciranje energetske obnove.

Na radionici će sudjelovati i predstavnici Gradske razvojne agencije, koja će zainteresiranima pružiti podršku u prijavi na javni poziv Fonda. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je obvezna prijava preko obrasca objavljenog na web-stranici Grada. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura