Novosti
ISKAZAN INTERES ZA POSJET

Ponuda turizma Slavonije i Baranje predstavljena je u Engleskoj i Poljskoj
Objavljeno 2. prosinca, 2023.
Turistička ponuda Slavonije i Baranje predstavljena je na dva važna međunarodna turistička sajma "World Travel Market" London i "TT Warsaw - Travel and Tourism Trade Fair", ističe iz osječko-baranjske Turističke zajednice (TZ).

Sajam "World Travel Market" (WTM), jedan od najvažnijih svjetskih sajmova industrije turizma i putovanja, održao se od 6. do 8. studenoga u Londonu, a turistička ponuda Osječko-baranjske županije te Slavonije i Baranje predstavljena je u sklopu zajedničkog štanda Hrvatske turističke zajednice "Croatian Danube Region". Kažu da se Dunav pokazao kao odličan razlikovni pojam u odnosu prema percepciji RH kao dominantno morske destinacije i da je na sastancima s turističkim agencijama i novinarima iskazan interes za posjet Slavoniji i Baranji. Promocija na ovom sajmu važna je i zbog prometne povezanosti tržišta kroz avioliniju Osijek - London (Ryanair).

Ta je turistička ponuda predstavljena i na poljskom tržištu, od 23. do 25. studenoga u Varšavi. Kako broj gostiju iz Poljske od 2021. stalno raste, TZ to vidi važnim korakom u promociji na velikom tržištu te zemlje. Nastupi su organizirani u suradnji s Regionalnim centrom kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek i osječkim TZ-om.

H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana