Crna kronika
ZAVRŠIO NA KROVU

Mercedes poletio i uništio tri parkirana automobila
Objavljeno 26. rujna, 2023.
Neobična se prometna nesreća dogodila u nedjelju oko jedan sat u slatinskoj Ulici kralja Zvonimira. Vozeći iz središta Slatine prema prigradskom naselju Kozice, vozač osobnog automobila Mercedes izgubio je kontrolu nad upravljačem i u punoj brzini udario u skupinu automobila parkiranih ispred kućnog broja 118. Prvi automobil na koji je naletio okrenuo je na bok, a zatim se u zraku okrenuo na krov i pao na preostala dva automobila.

I prije nego što je Policijska uprava virovitičko-podravska objavila priopćenje o toj nesreći, fotografije nepoznatog očevidca koji je uspio snimiti neobičan prizor nakon tog nesretnog događaja osvanule su na Facebooku, a prenijeli su ih brojni portali, uz šture opise i čuđenje kako se takvo što uopće moglo dogoditi. Tako je portal danica.hr objavio informaciju pod naslovom "Kako mu je samo ovo uspjelo, majko presveta?!", a zagorje-international.hr svoju informaciju naslovio je "Gledaš i ne vjeruješ: Okrenuo Mercedes na krov i tako ‘zajahao‘ na tri druga automobila".

U vrijeme nesretnog događaja padala je kiša i kolnik je bio mokar i sklizak, a vozač je izgubio kontrolu zbog neprilagođene brzine. Navodno u toj nesreći s velikom materijalnom štetom nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Više detalja bit će poznato nakon službenoga policijskog priopćenja. P.Ž.
Možda ste propustili...

ZAUSTAVLJEN NEPOPRAVLJIVI VOZAČ

Recidivist bez auta do odluke sudca

PRIJEVARE SE DOGAĐAJU SVAKODNEVNO

Slavonija je plodno tlo za internet-prevarante