Regija
GRAD SLATINA OBJAVIO NATJEČAJ

Stipendije sportašima, darovitim i studentima deficitarnih zanimanja
Objavljeno 22. rujna, 2023.
SLATINAPovjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo je natječaj za dodjelu stipendija za 2023./2024. školsku odnosno akademsku godinu, za studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, za darovite studente i za sportske stipendije studentima i učenicima osnovnih i srednjih škola.

Nakon provedenog javnog natječaja bit će dodijeljene dvije sportske stipendije učenicima osnovne i dvije sportske stipendije učenicima srednje škole, svaka u iznosu 26,54 eura, odnosno 200 kuna mjesečno. Također će biti dodijeljene četiri sportske stipendije studentima, svaka u iznosu 132,72 eura, odnosno tisuću kuna mjesečno. Svi dobitnici sportskih stipendija moraju biti kategorizirani vrhunski sportaši na osnovi rješenja HOO-a ili se nalaziti na popisu reprezentativaca RH.

Studentske stipendije studentima koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu 132,72 eura, odnosno tisuću kuna mjesečno, a bit će dodijeljene po dvije stipendije studentima koji se školuju za zvanje doktor veterinarske medicine, magistar inženjer arhitekture, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar logopedije i magistar inženjer prehrambenog inženjerstva. Stipendije u istom iznosu dobit će i deset darovitih studenata.

Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom trebaju se podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Grada Slatine do zaključno 15. listopada. P.Ž.
Možda ste propustili...

OPĆINSKO VIJEĆE ODLUČILO NE POVEĆAVATI POREZNE STOPE

Đurđenovac ukida prirez, u općinskom će proračunu imati 100.000 eura manje

ZAVRŠENA MODERNIZACIJA JAVNE RASVJETE U SVINJAREVCIMA

Postavili nova LED rasvjetna tijela

ODRŽANA EDUKACIJA NADLEŽNOG POVJERENSTVA

O sukobu interesa za dužnosnike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana