Regija
POČINJE OBILJEŽAVANJA DANA POBJEDE

Našičani ne zaboravljaju Branka Glavaša, Slavka Maroda i Antuna Sertića
Objavljeno 16. rujna, 2023.
NAŠICE - Našice 21. rujna obilježavaju Dan pobjede nad tzv. JNA i Dan hrvatskih branitelja Grada Našica. Obilježavanje počinje u subotu, 16. rujna, u 13 sati polaganjem vijenca ispred križa poginulim hrvatskim braniteljima u Breziku Našičkom. Program se nastavlja 3. sportskim igrama branitelja na nogometnom igralištu u Breziku Našičkom.

U spomen-sobi hrvatskih branitelja u Domu HV-a u Našicama, od utorka, 19. rujna, do četvrtka, 21. rujna, moći će se razgledati ‘‘Izložba fotografija iz Domovinskog rata‘‘.

Središnja proslava Dana pobjede nad tzv. JNA u Našicama održat će se u četvrtak, 21. rujna, a započet će obilaskom grobova branitelja koji su poginuli u oslobađanju našičke vojarne - Branka Glavaša, Slavka Maroda i Antuna Sertića. U 10.30 kod spomen-obilježja ‘’Uskrsla Hrvatska” na središnjem gradskom trgu počast poginulim našičkim braniteljima odat će polaznici i djelatnici Dječjeg vrtića “Zvončić”, a u 12 sati u predvorju OŠ kralja Tomislava bit će otvorena ‘’Izložba dokumenata i fotografija iz Domovinskog rata’’. U 17.30, nakon nastupa Gradske glazbe, kod spomen-obilježja ‘’Uskrsla Hrvatska’’ održat će se polaganje vijenaca, paljenje svijeća i zajednička molitva za sve poginule hrvatske branitelje. U 18.30 u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Našicama bit će misa za poginule našičke branitelje. S.F.
Možda ste propustili...

UDRUGA MLADIH INFO NAŠICE ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU

Cilj im je privući što više mladih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U PROJEKTU PREKOGRANIČNE SURADNJE HRVATSKE I BIH

Dom “Sveta Ana” uredio je domske prostorije i stan za svoje punoljetne štićenike

2

GRAD OSIGURAO NOVAC ZA ISPLATU UMIROVLJENIČKE BOŽIĆNICE

Dijelu “penzića” božićnica 30 eura

3

RAVNATELJICA SNJEŽANA DUPAN LOVRIĆ:

Bez nužnih 67.000 eura DV Suncokret morat ćemo zatvoriti