Mozaik
BLIZZARD ENTERTAINMENT OBJAVIO TRAILER

Igra "Diablo IV" izlazi 6. lipnja
Objavljeno 1. lipnja, 2023.
"Diablo IV" jedna je od najiščekivanijih videoigara ove godine, a izlazi 6. lipnja. Kompanija Blizzard Entertainment objavila je najnoviji trailer za igricu, a režirali su ga oskarovka Chloé Zhao i australski redatelj Kiku Ohe. Trailer je prožet tragičnim scenama u kojima likovi gledaju u kameru i mole za pomoć. Ove tragične scene isprepletene su slikama u kojima se junaci iz raznih klasa dostupnih u Diablu, bore protiv horde demona. Na kraju trailera pojavljuje se Lilith, glavna antagonistica igre.

"Suradnja s Blizzardom pružila nam je prekrasnu priliku da oživimo mračni, napeti i maštoviti svijet Diabla IV", rekla je Zhao za Variety. "Fanovi Diabla su vrlo strastveni, a mnogi igraju videoigru više od dva desetljeća. Htjeli smo impresionirati fanove, tako da pravilno prikažemo bogatu priču igre i dojmljiv svemir, i istovremeno smo htjeli probuditi u gledateljima jake emocije, koje mogu osjetiti kada urone u igru."

Zhao je 2021. godine osvojila nagrade Oscar za najbolju režiju i najbolji film, za film Nomadland. Posljednji film na kojem je Zhao radila, a koji je već prikazan u kinima, Marvelov je blockbuster Eternals. "Diablo IV" izići će na platforme PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i Windows.T.K.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike