Mozaik
VIŠE OD 4700 FANOVA

Buč Kesidi izazvali euforiju na rasprodanoj Šalati
Objavljeno 28. svibnja, 2023.

Grupa Buč Kesidi u subotu je trijumfalnim koncertom na rasprodanom stadionu Šalata potvrdila status najvećeg rock benda nove generacije na ovim prostorima, a više od 4700 fanova pokazalo je da imaju apsolutnu podršku za još veće stvari, objavio je organizator koncerta LAA agencija.

Ljevoruki disco pop-rock duo iz Pančeva nakon samo dva studijska albuma rasprodao je omiljeni zagrebački stadion i jedan od najprestižnijih koncertnih prostora, koji su dosad su punila velika strana imena kao što su Duran Duran ili Manu Chao, te domaći rock divovi s karijerama dugim preko 30 godina poput Pipsa ili Bareta.

Na teren Šalate Zoran Zarubica i Luka Racić su iznijeli apsolutno sve što imaju - jake singlove i skrivene favorite okupljene na albumima “Posesivno – ospulsivni hospul” i “Euforija”, kao i nove tri pjesme “Trebaš mi”, “Skupi snagu” i “Curimo po asfaltu”.

“Nema ljubavi u klubu”, “Laž”, “Subota”, “Nebitna”, “Tiho”, “Kasno je” pojačanje su dobile u neobjavljenim gostima. Maskirani dvojac Nipplepeople s bendom je izveo “Frku”, a z++ svoja dva jaka singla “Dijamanti” i “Ljeto već je gotovo” u velikom finalu koncerta zaključenom s megahitovima “Idemo do hodnika” i “Đuskanje ne pomaže”.

“Sinoć na Šalati se desilo nešto posebno i veoma bitno za nas, toliko podrške i ljubavi od cijelog grada nam je pomoglo da ostvarimo nešto što smo sanjali kao klinci. Svirati na punom stadionu nije mala stvar, a nešto nam govori da smo zbog vas tek na početku. Zbog vas vrijedi uložiti svoj maksimum i dati sve od sebe kako bi pokazali našu muziku u najboljem svjetlu”, poručio je bend fanovima nakon koncerta.

Na Šalati nisu trijumfirali samo Buč Kesidi, slovenski Joker Out natjerao je više od 2500 fanova da se pojavi na njihovom nastupu, koji je kulminirao Eurovizijskim favoritom “Carpe Diem”, ali i pokazao da bend ima vjerojatno najjaču hrvatsku fan bazu za jednog slovenskog izvođača, navodi organizator. H

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike