Mozaik
MLADI SLAVONAC OSVAJA OBALU

Matej Plavček ide na dva festivala
Objavljeno 27. svibnja, 2023.
Slavonski glazbenik Matej Plavček ovog će se ljeta popeti na dvije velike festivalske pozornice u Hrvatskoj. Prvo će u duetu s pulskom glazbenicom Majom Miljavac predstaviti pjesmu "Na vrh Učke" na festivalu Melodije Istre i Kvarnera. Matej i Maja prvi će puta okusiti čari putujućeg festivala koji će ih ove godine provesti kroz Opatiju, Rijeku, Barban i Krk.

- Zaista nam je velika čast nastupati na festivalu kojem se već mnogo godina zaista divimo. Maja je ovdje na svom terenu, dok sam ipak ja Slavonac koji već 9 godina živi u Rijeci. Ovo je zaista jedinstvena prilika da nas Istra i Kvarner bolje upoznaju te nas prepoznaju kao istinske ljubitelje mikovskih nota. Donosimo vesele note posvećene Istri, Kvarneru i njihovoj međusobnoj ljubavi - kaže Matej.

Glazbeni dvojac koji je zaslužan za njihovu pjesmu su Robert Grubišić i Robert Pilepić. Isti dvojac zaslužan je i za Matejevu energičnu pop baladu "Ljubav je pjesma za dvoje" s kojom će se Matej prvi put predstaviti publici na 63. izdanju Splitskog festivala.

- Pjesma s kojom ću se predstaviti na Splitskom festivalu govori o tome kako je zaista lijepo kad kroz život prolaziš znajući da si upoznao svoju pravu ljubav, svoju srodnu dušu. MIK i Splitski festival zaista su ispunjenje mojih snova te me veseli što dolaze u isto vrijeme. Veselim se druženju s kolegama, stvaranju novih glazbenih uspomena i nadasve splitskoj publici s kojom se do sada nisam imao prilike susretati - priča Matej. T.Kvorka
Možda ste propustili...

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike