Osijek
DRŽAVNE NEKRETNINE

Lokali u najam i u osječkom središtu
Objavljeno 26. svibnja, 2023.
Državne nekretnine raspisale su javni poziv za zakup 16 poslovnih prostora u vlasništvu države raspoređenih u gradovima sedam županija s rokom za predaju ponuda do podneva 16. lipnja.

Poslovni su prostori oglašeni u Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Bakru, Umagu, Karlovcu, Bjelovaru i Osijeku, a dva lokacijom najatraktivnija prostora ponuđena su na jugu i istoku zemlje, unutar povijesne dubrovačke jezgre Staroga grada te u pješačkoj zoni oko osječke konkatedrale. U Osijeku se, tako, u zakup daje prostor od 27 četvornih metara na broju 1 Trga Ivana Pavla II. sa znatno nižom početnom zakupninom od 7,5 eura po kvadratu, navode Državne nekretnine u priopćenju za javnost. Dodaju i kako se u nultoj zoni Osijeka u zakup daje i najveći prostor na natječaju od gotovo 180 četvornih metara na adresi Kapucinska 36, a početna mjesečna zakupnina iznosi 1348,78 eura.

Na ponudi u Osijeku je i lokal u Županijskoj ulici 28 površine 27 kvadrata uz početnu mjesečnu zakupninu od 152,40 eura te u Županijskoj ulici 30, veličine 95 četvornih metara, a zakupnina iznosi 539,73 eura. "Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od deset godina, a pogledati se mogu u terminima objavljenima uz natječaj 4/23. Svi zainteresirani ponuditelji svoje ponude trebaju dostaviti na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, 10000 Zagreb do 16. lipnja 2023. do 12 sati. Javno otvaranje ponuda bit će u 13 sati u Planinskoj ulici 1 u Zagrebu", navodi se u priopćenju. D.Pav.
Možda ste propustili...

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike