Mozaik
POSLOVNI LOOK ZAMIJENITE OPREMOM ZA TRČANJE

I lege i kolege na B2Run utrci: Najveći teambuilding u Hrvatskoj dolazi u Osijek
Objavljeno 24. svibnja, 2023.

B2Run sezona 2023. službeno se otvara u Splitu 18. svibnja, u Rijeci se poslovnjaci okupljaju 1.lipnja, a u Osijeku dva tjedna kasnije, 15.lipnja. Sjajan interes za sudjelovanjem na ovoj poslovnoj utrci pokazuje kako je trčanje važan element uspješne korporativne kulture.

Osijek je jedan od najzelenijih gradova u Hrvatskoj, u njemu rode žive na gradskim zgradama, a poslovnjaci iz grada na Dravi i šire okolice u četvrtak 15. lipnja jedno će poslijepodne udobnost svojih poslovnih prostora zamijeniti trkačkom stazom B2Runa. Ugostiti B2Run u svom gradu nije mala stvar s obzirom da se radi o najpoznatijem događaju koji spaja sport i poslovne struje, a dio je međunarodne priče koja u jedanaest država svijeta svake godine okuplja preko 250.000 ljudi iz javnih i privatnih poduzeća.

Zašto je važno sudjelovati?

Osim promicanja fizičke aktivnosti među dijelom populacije koja većinu sati u danu provede sjedeći u uredu, glavni smisao B2Runa krije se u povezivanju kolega i njihovom neformalnom druženju kako bi se jačao timski duh unutar kompanije. Još jedna od prednosti ovog događaja je i networking među različitim kompanijama pa osim izgradnje postojećih poslovnih veza, velika je mogućnost stvaranja novih. Da je riječ je jedinstvenom teambuildingu kojem se stotine tvrtki rado vraćaju već sedmu godinu zaredom, svjedoči kapetanica Newfire ekipe, dugogodišnja sudionica koja posebnost B2Runa vidi u stvaranju osjećaja zajedništva u timu što se poslije odražava na motivaciju i produktivnost na poslu.

“Bila mi je čast sudjelovati na B2Run-u 2022. i podržati promociju sporta među svima nama kojima sport možda i nije primarno zanimanje, no unatoč tome svjesni smo važnosti kretanja i benefita koje nam sport donosi, bez obzira o kojoj vrsti sporta je riječ. Trčanje je još jednom pokazalo, iako je individualni sport, koliko može biti timski orijentiran i koliko nas sve može povezati i u nama pokrenuti pozitivne emocije." - Ana Štefulj, Newfire.

Tko sve može sudjelovati na B2Run?

Do 26. svibnja tvrtke imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2023 u Osijeku. To će biti  jedinstvena prilika za neformalno druženje, ali i druženje s kolegama iz drugih kompanija. Prijaviti se mogu velika, srednja, mala poduzeća i obrti, a trkačko iskustvo nije uvjet s obzirom na to da se stazom od 5 km može i prošetati. Oni koji nisu naklonjeni trčanju, B2Runu se mogu priključiti i kao navijači te druženje s kolegama nastaviti u fun&run zoni gdje će se after run party održati uz red hrane, pića i dobre glazbe.

Koje će se ekipe na after run party-u moći pohvaliti osvojenim medaljama i plaketama saznat ćemo 15. lipnja u Osijeku kada će lege i kolege na stari dugoj 5 kilometara poslovni look zamijeniti opremom za trčanje.

Sve detalje o najvećem teambuildingu u Hrvatskoj i prijavama pročitajte na www.b2run.hr, a ekipu već danas prijavite ovdje.

Možda ste propustili...

PRVI CROATIAN INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

Gala večer u čast Špiri Guberini

OTVORENO BOGATO KONCERTNO LJETO NA NAJLJEPŠOJ JADRANSKOJ POZORNICI

Dua Lipa nastupila u pulskoj Areni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

"ČUDO" U TAJLANDU

Uistinu rijedak događaj: slonica okotila blizance

2

PETRA BERNARDA BLAŠKOVIĆ REDATELJICA “PRODANE NEVJESTE”

Željela sam da se ansambl osjeća ugodno i nadahnuto

3

LUTAJU ULICAMA BERLINA

I lisice bi mogle doći na utakmicu Vatrenih