Mozaik
S REPEROM ANONIMOM

Igor Delač ima novi ljetni hit u reggae-ritmu
Objavljeno 20. svibnja, 2023.
Najvažnije je uvijek biti pozitivan i sve okretati na pozitivu, opustiti se i uživati

Igor Delač objavio je zarazni ljetni singl "Laganini", u kojem mu se pridružio tajanstveni reper Anonimo. Radi se o radiofoničnoj pjesmi koja osvaja na prvo slušanje i koja je idealna za čilanje i uživanje na plaži.Opušteni reggae-ritam, zarazna melodija i Igorova prepoznatljiva vokalna interpretacija recept su za pravi ljetni hit. Anonimo je dodatno začinio atmosferu i pjesmi donio dah Dalmacije. Pjesmu potpisuje autorski tim Hit Factory, a za odličan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Zečić.

Svakodnevne brojne obveze i užurbani način života kod svakog od nas gotovo uvijek rezultiraju stresom s kojim se sve teže borimo. Igor Delač očito je pronašao svoj recept kako se obraniti od stresa i pjesmom svima poručuje "samo laganini". Najvažnije je uvijek biti pozitivan i sve okretati na pozitivu, prestati trčati za novcem, opustiti se i uživati u životu.

- Sretan sam što mojoj publici i brojnim slušateljima na radiopostajama mogu predstaviti svoj novi singl “Laganini”. To je moja prva pjesma u reggae-ritmu i jako mi se sviđa kako zvuči. Vjerujem da će biti odlično primljena od glazbenih urednika i zavrtjeti se na brojnim radiopostajama te tako doći do srca njihovih slušatelja. Pjesma je vedra i opuštena, kao stvorena za ljeto. U izvedbi mi se pridružio Anonimo, koji očito vješto skriva svoj identitet, ha ha. Neka onda tako i ostane, a na slušateljima je da pokušaju pogoditi o kome se radi. Pjesmi je donio atmosferu Dalmacije i pravi ljetni štih te prenio važnu poruku: “Šta će ti pare kad ih nemaš kad potrošit, šta će ti vino kad ga nemaš s kim popit.” Na to svi često zaboravljamo i opterećujemo se materijalnim, dok život prolazi pokraj nas. Treba znati živjeti i uživati u životu te što prije shvatiti što su nam prioriteti. Materijalno to ni u kom slučaju nije i ne treba biti. Ja sam to naučio na teži način. Suočio sam se s bolesti i tek tada progledao i shvatio što je najvažnije u životu. Treba biti zahvalan na svakom danu koji proživimo i živjeti život punim plućima. Zato samo laganini i opušteno, jer život neće nikamo pobjeći - rekao nam je nasmijani Igor Delač.

Tanja Kvorka
Najčitanije iz rubrike