TvObzor
TRI ZVJEZDANO-MENTORSKA PARA U VELIKOJ ZAVRŠNICI SHOWA

Spektakularno finale “Plesa sa zvijezdama”
Objavljeno 19. svibnja, 2023.

Od ukupno 13 senzacionalnih plesnih parova koji su 11 tjedana svake nedjelje na male ekrane donosili plesnu čaroliju u “Plesu sa zvijezdama” ostala su samo tri zvjezdano-mentorska para. Oni će ove nedjelje posljednji put stati na plesni podij u velikoj završnici showa.



Nedjeljne su večeri postale sinonim za ples, dobru glazbu i pregršt zabave, a pravi plesni i glazbeno-scenski spektakl dostojan finala čeka nas 21. svibnja, kada će svoje posljednje plesove u showu izvesti zvijezde Frano Ridjan, Marco Cuccurin i Daria Lorenci Flatz te njihovi mentori Gabriela Pilić, Paula Tonković i Ivan Jarnec.

Parovi su iz tjedna u tjedan davali sve od sebe ne bi li besprijekorno svladali sve plesne izazove, no samo će jedan od njih odnijeti titulu pobjednika “Plesa sa zvijezdama”. Uzbuđenje je na vrhuncu, a pripreme su u punom jeku, pa ove nedjelje gledatelji mogu očekivati da će plesači i zvijezde pomaknuti granice te na podiju pokazati ono najbolje od sebe kako bi osvojili žiri i publiku.

- Mislim da će finalna emisija biti posebno nabijena emocijama jer ćemo, vjerujem, svi biti opušteniji i, iako uvijek dajemo sve od sebe, u finalu će to ipak biti za nijansu više. Mislim da gledatelji mogu očekivati baš puno emocija i ono najbolje od svih nas - najavljuje glumica Daria Lorenci Flatz, koja će s mentorom Ivanom u finalu plesati paso doble i tango.

Za finale je spreman i svestrani voditelj Frano Ridjan, koji je dosad u showu pokazao da mu ni jedan plesni izazov nije nemoguće svladati. “Tim #frabi ostavit će srce na terenu za sve prave čagere kojima je najveća pobjeda plesna umjetnost”, poručuje Frano, koji će svoje plesno putovanje u showu zajedno s mentoricom Gabrielom zaokružiti valcerom i rumbom.

- Očekujte da ćete proći jedan roller coaster emocija. Donijet ćemo veselje i seksepil, ljutnju i strast, a možda čak i malo emotivne tuge. Potrudit ćemo se da našim točkama obuhvatimo sve plesne stilove, ali i sve životne emocije te da zaista u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo u cijeloj sezoni naučili. Gledateljima preostaje samo da gledaju i uživaju - najavljuje finalist Marco Cuccurin, koji s mentoricom Paulom marljivo uvježbava koreografije za sambu i paso doble.

Osim standardnih i latinoameričkih plesova svaki plesni par ove nedjelje zaplesat će i freestyle, pa će biti zanimljivo vidjeti što je svatko od njih pripremio za tu posebnu kategoriju. Svaka točka pomno je planirana, a zahvaljujući specijalnim efektima, animacijama i rasvjeti svaka izvedba gledatelje će zasigurno ostaviti bez daha. Jedinstvenom vizualnom doživljaju pridonijet će spektakularni kostimi te pomno birana šminka i frizure, uz koje će kandidati dodatno zablistati. A tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika, ne propustite doznati 21. svibnja u 20.15 na Novoj TV. D.M.
Zaplesat će Frano Ridjan, Marco Cuccurin i Daria Lorenci Flatz te njihovi mentori Gabriela Pilić, Paula Tonković i Ivan Jarnec

Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata