Tehno
NOVE HUAWEI FREEBUDS 5 SLUŠALICE

Maksimalna udobnost i estetika te laka interakcija
Objavljeno 12. svibnja, 2023.
Huawei FreeBuds 5 slušalice odlikuju se aerodinamičnim dizajnom koji maksimalno povećava udobnost i estetsku privlačnost. Futuristički dizajn slušalica u obliku kapljice rezultat je desetaka tisuća ergonomskih simulacija i stotina optimizacija, koje osiguravaju da dvostruke C krivulje odgovaraju konturama ušiju.

Dizajn u obliku kapljice pruža veću kontaktnu površinu između slušalica i ušiju, što smanjuje naprezanje i rezultira prozračnim iskustvom nošenja. Držak u obliku luka osigurava ravnomjernu raspodjelu pritiska kada se dodirne slušalica, tako da je interakcija okretna i laka. FreeBuds 5 također ima moćne akustične performanse, zahvaljujući inovativnom zasebnom zvučniku, baterijskom modulu i arhitekturi upravljačke ploče. Budući da svaka komponenta radi neovisno jedna o drugoj, brzina punjenja i audioperformanse mogu se slobodno vinuti do novih visina. Kutija za punjenje slušalica impresionira svojim zapanjujućim mat sjajem i teksturiranom površinom koja se otvara i zatvara s nevjerojatnom lakoćom. Opremljene ultramagnetskim dinamičkim drajverom, naglašenom bas turbotehnologijom, osiguravaju da vas čistoća niskih tonova oduševi, uz bas-tonove koji padaju čak do 16 Hz3.

Mogu se koristiti nevjerojatnih 30 sati uz potpuno punjenje, a brzo punjenje od pet minuta može podržati do dva sata slušanja, što je 200 % brže od prethodne generacije. M.R.
Najčitanije iz rubrike