Mozaik
SURADNICI I PRIJATELJI

Harrelson i McConaughey glumit će fiktivne verzije samih sebe
Objavljeno 18. ožujka, 2023.
Dvojac koji nas je apsolutno oduševio u prvoj sezoni serije "Pravi detektiv", Matthew McConaughey i Woody Harrelson, ponovno će surađivati, ali na sasvim drugačijem projektu. Naime, Apple TV priprema humorističnu seriju u kojoj ova dva Teksašana igraju fiktivne verzije samih sebe. Prema službenom opisu, radnja prati njihove likove koji će svoje obitelji dovesti da zajedno žive na velikom ranču u Teksasu, što će pritom dovesti u pitanje njihovo prijateljstvo.



Zasad neimenovanu seriju, koja će se naći na streamingu Apple TV+, osmislio je David West Read koji je za rad na nagrađivanoj seriji "Schitt‘s Creek" dobio Emmy prije tri godine. Ostali članovi glumačke postave, kao ni okviran datum premijere, nisu još poznati.



McConaughey i Harrelson već su godinama privatno bliski prijatelji i surađivali su na mnogim projektima. Iako im je daleko najpoznatija suradnja HBO-ova serija "Pravi detektiv", zajedno smo ih gledali u filmovima "EdTV" i "Jahači na valovima".



McConaughey je osvojio Oskara na ceremoniji 2014. godine za dramu "Dallas Buyers Club", a među poznatim naslovima svakako se ističu "Interstellar", "Mud", "Vuk s Wall Streeta", "Bernie" i "Nije zlato sve što sja". Harrelson je dobitnik nagrade Emmy za "Kafić Uzdravlje", a ima i tri nominacije za nagradu Oskar ("Tri plakata izvan grada", "Glasnik", "Narod protiv Larryja Flynta"). T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike