Crna kronika
PROMETNA NESREĆA KOD BELOG MANASTIRA

U naletu automobila smrtno stradao 48-godišnji pješak, istražuju se okolnosti nesreće
Objavljeno 12. ožujka, 2023.

U nedjelju oko 5.10 na izlazu iz Belog Manastira prema Osijeku dogodila se prometna nesreća u kojoj je 32-godišnji vozač osobnog automobila naletio na 48-godišnjeg pješaka, koji je poginuo, priopćila je u nedjelju ujutro Policijska uprava osječko-baranjska, te dodala kako je očevid u tijeku.



Prva je to ovogodišnja prometna nesreća u Baranji sa smrtnom posljedicom. Do trenutka pisanja ovoga teksta policija nije priopćila detalje. Jučer rano prijepodne na dijelu kolnika DC7, nekoliko stotina metara od HEP-ove trafostanice, bila je vidljiva samo poveća površina oprana vodom, što je jedino upućivalo da se na tom dijelu dogodila prometna nesreća. Ondje, inače, postoji pješačko-biciklistička staza, pa nije jasno što je pravi uzrok tragedije.

Neslužbene i neprovjerene informacije kažu da je smrtno stradao G.G. iz Belog Manastira. Te je večeri viđen u belomanastirskom noćnom klubu, ali je to bilo znatno prije nesretnog događaja. Kuloari tvrde kako se ujutro kretao u smjeru Belog Manastira, a u trenutku kada je nailazilo osobno vozilo, prešao je preko kanala koji pješačko-biciklističku stazu dijeli od prometnice. Nesretni je pješak, navodno, prije određenog vremena imao suicidalne namjere i često bio u depresiji. Zbog svega je, kažu oni koji ga dobro poznaju, posjećivao i liječnike. Što se zbilja dogodilo, za sada je još uvijek nepoznanica. Na svom facebook-profilu dan prije nesreće objavio je fotografiju sina.

Inače, policija je u petak i subotu u Osječko-baranjskoj županiji evidentirala ukupno 14 prometnih nesreća, sedam u svakom danu. U tim prometnim nesrećama nastala je šteta na vozilima, a ozlijeđenih osoba nije bio. Treba naglasiti i kako je u tri prometne nesreće došlo do naleta vozila na divljač, dvije na području koje pokriva Policijska postaja Belišće, a jedna se dogodila na širem našičkom području.

Iz Policijske uprave osječko-baranjske apeliraju na vozače da poštuju prometna pravila, posebice brzinu kretanja, i da obrate pozornost na nepredviđene okolnosti u ranojutarnjim i večernjim satima, što se odnosi na istrčavanje divljači, poglavito srneće, na cestu. Najčešće se to događa na cesti između Veliškovaca i Šaga, Našica i Feričanaca, ali i na baranjskim cestama. I.Getto
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri