Ekonomija

U pivovari u Karlovcu traže sezonske vozačice i vozače viličara pod jednakim uvjetima kao i za stalne zaposlenike
Objavljeno 10. ožujka, 2023.
Mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, bonus, regres, uskrsnica, naknada za troškove prijevoza, ali i osiguran smještaj za sve one koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare samo su neke od pogodnosti

Sezonski zaposlenici iznimno su traženi u Hrvatskoj, a njihov je rad u čitavom nizu sektora posljednjih godina posebno cijenjen. Sezonsko zapošljavanje usko je vezano uz turizam, sektor koji u našoj zemlji najviše utječe na rast i razvoj gospodarstva. Uz činjenicu da se sezona iz godine u godinu produžava, to pruža mogućnost tvrtkama da ponude dodatna radna mjesta u tom razdoblju te osiguraju duže zapošljavanje sezonskih radnika. Na taj način postižu stabilnost poslovanja, a kupcima osiguravaju vrhunsku uslugu i dostatne količine proizvoda na policama i u ugostiteljskim objektima.


Posao vozača viličara jedno je od traženijih zanimanja, stoga je potencijalnim zaposlenicima, uz konkurentne plaće, nužno ponuditi i niz pogodnosti koje će ih motivirati da se prijave na oglas za posao. Jedan od takvih je i trenutno aktivan oglas kompanije HEINEKEN Hrvatska koji poziva sve zainteresirane i kompetentne za posao vozačice ili vozača viličara i nudi zaista motivirajuć paket pogodnosti za zaposlenike uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone.

Pivovara u Karlovcu traži one s dozvolom za upravljanje viličarom za sezonski rad i, svima koji se pridruže kompaniji, nude pakete pogodnosti kao i svojim stalnim zaposlenicima. Uz konkurentnu plaću i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, vozači viličara primat će naknadu za troškove prijevoza, naknadu za topli obrok ili će im biti osiguran topli obrok u restoranu, bit će im isplaćeni uskrsnica, regres i bonus te će im biti omogućena kupovina piva, radlera i cidera iz portfelja kompanije po povoljnijim cijenama. Svima onima koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare, kompanija će osigurati i besplatni smještaj u Karlovcu.

 

Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više.


Jedne od prednosti rada u skladištu pivovare svakako su i poticajno okruženje te rad s najnovijim tehnologijama koje istovremeno pružaju najvišu razinu sigurnosti i očuvanja okoliša. Budući će zaposlenici tako imati priliku raditi u zelenom skladištu nove generacije, građenom po ekološkim principima čiji krov krasi 1.380 solarnih panela koji godišnje proizvedu 395.000 kWh struje i smanjuju emisiju CO2 za više od 118 tona.


Električni viličari opremljeni su naprednim sigurnosnim sustavima i pune se u vlastitoj punionici, a koriste i sustav automatskog upravljanja uz tablete i skenere. Kako bi budući zaposlenici savladali rad s novim tehnologijama, osigurat će im se edukacije i mentori koji će ih voditi kroz proces uvođenja u posao. Svi zaposlenici proći će i trening sigurnog upravljanja viličarom što ih čini konkurentnijima na tržištu rada.


Prijaviti se možete putem web stranice HEINEKENA Hrvatska. PR

Možda ste propustili...

NAGRAĐENI PROIZVOĐAČI RAKIJA I LIKERA

Pobjednik Zdravko Peršić iz Martina

KLIMATSKI NEUTRALNO POSLOVANJE

Paketomati - doprinos “zelenijoj” dostavi

OD 19 TERETNIH ŽELJEZNIČKIH PRIJEVOZNIKA 13 IH JE BILO POSLOVNO AKTIVNO

Željeznicom prevezeno više robe i manje putnika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAST DIONICA

Wall Street zabilježio nove rekorde

2

MNOGE TVRTKE S DEFICITOM RADNIKA

Roboti preuzimaju teške i opasne fizičke poslove

3

OD 19 TERETNIH ŽELJEZNIČKIH PRIJEVOZNIKA 13 IH JE BILO POSLOVNO AKTIVNO

Željeznicom prevezeno više robe i manje putnika