Zdravlje
SLUŠALICE ZA SPAVANJE

Nove slušalice za one koji pate od problema poremećaja sna
Objavljeno 27. veljače, 2023.
Nove Philips N7808 slušalice za spavanje s Kokoonom savršen su odgovor za one koji pate od problema poremećaja sna, pomažući nositeljima da lakše zaspu i istovremeno štiteći njihov san od vanjskih smetnji. Dizajnirane u partnerstvu sa znanstvenicima za spavanje iz Kokoona, slušalice za spavanje N7808 premještaju glavne elektroničke komponente dalje od slušalice, u kućište plitko montirano iza glave, koje se obično ne osjeća dok se leži. To omogućuje slušalicama za spavanje N7808 da imaju najmanji profil, debljine samo 6 mm, potpomognut upotrebom uravnoteženih armaturnih pokretača, za razliku od uobičajenih 20 i više mm, koje ima većina drugih slušalica. Mala veličina također čini N7808 lakim i udobnim za držanje u uhu cijele noći. Senzori unutar slušalica nadziru obrazac spavanja korisnika kako bi prilagodili zvuk i automatski ga smanjivali dok korisnik tone u san.

N7808 surađuje s aplikacijom Kokoon kako bi poboljšao razumijevanje sna i upravljanje snom korisnika, koji se kontinuirano prati preko akcelerometra i sićušnog, optičkog monitora otkucaja srca unutar slušalice koji djeluje tako što projicira svjetlo u kožu i mjeri kako se svjetlo raspršuje iz tjelesnog protoka krvi. Sve dobivene informacije tada se mogu kombinirati kako bi se korisnicima pomoglo da bolje razumiju svoj san i krenu putem boljeg sna. Vanjski zvukovi obično su glavni razlog poremećenog sna. Nove N7808 slušalice imaju izvrsnu izolaciju buke, koja radi u kombinaciji s inteligentnom značajkom maskiranja buke, gdje se koristi posebno podešeni bijeli šum, koji se polagano uvodi da bi izgladio vanjski zvuk koji može poremetiti san.

N7808 ima desetosatno trajanje baterije, a može se koristiti i za upućivanje poziva i slušanje glazbe preko Apple Musica, Audiblea, Spotifyja, YouTubea, aplikacija Calm i Headspace ili preko aplikacije Kokoon. M.R.
Najčitanije iz rubrike