Regija
ŽUPAN DAMIR DEKANIĆ POSJETIO JE GRAD OTOK, DOGOVORENA SURADNJA

Otok dobro prometno povezan sa svim mjestima
Objavljeno 25. siječnja, 2023.
OTOK - Župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić sa svojim je suradnicima posjetio Grad Otok u sklopu posjeta gradovima i općinama s ciljem veće dostupnosti i pomoći u rješavanju problema koje imaju jedinice lokalne samouprave. Posjet Otoku prvi je u 2023. godini.

Gradonačelnik Josip Šarić otvorio je teme iz poljoprivrede, zdravstva, školstva i infrastrukture značajne za Otok.

- Zadovoljni smo učinjenim, radom župana koji upravo na ovom primjeru pokazuje da vodi računa o ravnomjernom razvoju naše županije pružajući ruku suradnje svakoj jedinici lokalne samouprave koja je ruku suradnje spremna prihvatiti. Manjim općinama i gradovima treba upravo ovakva potpora kakvu im daje naš župan – rekao je gradonačelnik Šarić, a župan Dekanić je pohvalio dosadašnje radove na infrastrukturi te rekao kako je Otok u posljednjih nekoliko godina vrlo dobro povezan s ostalim mjestima županije, možda najpovezaniji od svih gradova.

- Analizirali smo sve projekte, kako strateške tako i one koji su više razine, one koji su u tijeku i one u kojima Županija sudjeluje, a koji su u fokusu Otoka u budućem razdoblju - rekao je župan Dekanić dodavši da su dogovorili i neke zajedničke akcije te suradnju prema državnim institucijama. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike