Mozaik
HRVATSKA PREMIJERA NAGRAĐIVANOG FILMA

"In Vino Veritas" stiže u naša kina
Objavljeno 3. prosinca, 2022.
"In Vino Veritas", prvi dugometražni film redatelja Sylvestrea Baryja i scenarista Juliena Renaulta, snimljen u francusko-rumunjskoj koprodukciji i dobitnik nekoliko nagrada za najbolji film na međunarodnim filmskim festivalima u Njemačkoj, Češkoj, Rumunjskoj i Francuskoj, u petak, 2. prosinca doživjet će i svoju hrvatsku premijeru u kinu Forum (SD Stjepan Radić, Jarunska 2) s početkom u 20 sati. Ulaz je isključivo s pozivnicom, a nakon projekcije održat će se Q&A s redateljem i scenaristom. Film je na rasporedu 3., 4., 9., 10. i 11. prosinca u 20 sati u kinu Forum. Cijena ulaznice je 20 kuna, a možete je kupiti na blagajni kina Forum sat vremena prije početka projekcije odnosno od 19 sati.

"In Vino Veritas" putovanje je koje povezuje narode i kulture Francuske i Rumunjske. Komedija koja s nježnošću i humorom promatra dubinske probleme jedne generacije. Ispitujući srce čovjeka našeg vremena, ovo neobičan i dirljiv road-trip postavlja temeljno pitanje: što život čini vrijednim življenja?

Hervé, bogat i samouvjeren Parižanin, nađe se izgubljen usred malog rumunjskog sela. Dok zamišlja brzi povratak u Pariz, razni događaji poljuljat će njegove iluzije. T.K.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike