Regija
NOVA UDRUGA PROIZIŠLA IZ DOMOVINSKOG RATA

Osnovana Udruga djece hrvatskih branitelja VPŽ-a
Objavljeno 1. prosinca, 2022.
SLATINA - Na inicijativu predsjednika Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mate Bubaša, održana je osnivačka skupština Udruge djece hrvatskih branitelja VPŽ-a. "Iznimno sam ponosan na činjenicu da je skupina mladih, odnosno djece hrvatskih branitelja, odlučila pokrenuti udrugu kroz koju će čuvati i promicati vrijednosti Domovinskog rata te svojim radom biti primjer drugim udrugama", rekao je Bubaš.

Za predsjednika udruge jednoglasno je izabran Jurica Culej, za potpredsjednika Saša Matijević, a za tajnika Hrvoje Selenić. Članovi predsjedništva još su Dino Mataz i Mihael Puljić, a Nadzorni odbor čine Matija Bubaš, Laura Pavić i Renato Mlakar. Likvidatorica je Ana Nikolić.

– Iznimno sam ponosan na to što smo pokrenuli udrugu kroz koju ćemo promicati vrijednosti Domovinskog rata, podizati kvalitetu života djece hrvatskih branitelja i samih branitelja te raditi na boljitku naše sredine – rekao je, između ostalog, Culej. Pozvao je svu djecu hrvatskih branitelja koja žele sudjelovati u radu udruge da se priključe, te dodao da će uskoro "održati sastanak s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata kako bismo se uključili u njihov rad i pomogli u ostvarivanju zajedničkih ciljeva te javnosti prezentirali našu udrugu". P.Ž.
Možda ste propustili...

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

ODJEK IZBORA NA LOKALNOJ RAZINI

Nikolić: Morat će biti bolja suradnja

Najčitanije iz rubrike