Mozaik
ROCKMARK OBJAVIO NOVU BIOGRAFIJU GRUPE QUEEN

Manje poznate činjenice koje će iznenaditi i najveće fanove
Objavljeno 1. prosinca, 2022.
Glazbena knjižara Rockmark objavila je novu biografiju grupe Queen "Magnifico! Sve o grupi Queen" Marka Blakea, koja na 450 stranica i uz pregršt fotografija baca novo svjetlo na slavni britanski rock-sastav. Kako ističu iz Rockmarka, nakon biografije "Freddie Mercury – život, smrt i nasljeđe", "Magnifico! Sve o grupi Queen" nova je knjiga o jednom od najvećih rock-bendova svih vremena iz pera priznatog glazbenog novinara i pisca Marka Blakea, autora poznate biografije o Pink Floydu, "Kad svinje polete".

Na gotovo 450 stranica i s pregršt fotografija Blake abecednim redoslijedom vodi kroz najzanimljivije i najznačajnije pojmove vezane uz grupu Queen: od članova i nadahnuća preko albuma, pjesama i nastupa sve do bitnih događaja i bitnih ljudi. Duhoviti, iscrpni i zanimljivi tekstovi otkrit će i manje poznate činjenice koje će iznenaditi i najveće fanove.

Kroz 132 priče, anegdote i zapažanja zasnovana na tri desetljeća materijala dobivenih iz intervjua s Brianom Mayem i Rogerom Taylorom, "Magnifico! Sve o grupi Queen" bacit će novo svjetlo na omiljenu grupu i njihovu priču kojoj se ne nazire kraj, poručuju iz Rockmarka. Prijevod na hrvatski potpisuje Rebeka Vujasinović. H
Možda ste propustili...

ŠVEDSKE MELODIC DEATH METAL LEGENDE U TVORNICI

Arch Enemy vraćaju se u Zagreb

JASON REKULAK: TEDDY, GOODREADSOV HOROR GODINE

Triler koji će vas držati budnim

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana