Mozaik
REDATELJ BAZ LUHRMANN IMA SJAJNU IDEJU

Objavit će nastupe uživo Austina Butlera iz "Elvisa"
Objavljeno 2. prosinca, 2022.
Redatelj "Elvisa" Baz Luhrmann potvrdio je planove za objavu koncertnog filma koji uključuje nastupe uživo Austina Butlera.

- Postoji vrlo mnogo materijala, ukupno četiri sata. Sad službeno kažem: ne danas, ni sutra, ali u jednom trenutku to bih objavio. Austin je te koncerte odradio punim plućima. Izveo je sve pjesme. Bilo je izvantjelesno iskustvo gledati ga kako radi te čitave koncerte, tako da ću jednog dana montirati te kompletne nastupe zajedno. Imali smo sve kamere. Snimateljica Mandy Walker čak je dala reproducirati leće iz 1960-ih, 1970-ih i 1980-ih kako bi odgovarale točnoj slici - rekao je u intervjuu za ScreenRant te dodao da su fanovi vapili za dužom verzijom filma.

- Kažem vam, svi tweetovi koji mi stižu nisu ništa drugo nego: Želimo četverosatnu verziju!". Mislim da su ljudi pred mojim vratima s vilama i govore: "Želimo verziju od četiri sata!". Ne izbjegavam napraviti produljenu verziju. S obzirom na to koliko se dugo zadržao u kinima i koliko je zaradio, prešao je granicu. Na HBO Maxu toliko je gledan da je matična tvrtka rekla da se stvarno isplatilo potrošiti novac - kaže redatelj.

Butler je prethodno opisao kako su koncerti izvedeni što je vjerodostojnije moguće, pri čemu je glumac čak ostao u liku i zabavljao publiku između kadrova. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike