Tehno
KOJI PAMETNI SAT KUPITI?

Uz sjajne karakteristike pametnog asistenta do najboljih rezultata
Objavljeno 22. studenog, 2022.

Pametni satovi? Postoji li nešto što vam o njima možemo reći, a da već ne znate?


Koji preporučiti, i što o njemu reći? Za velike ili male? Predmet koji je, ne tako davno, bio tek rijetko viđen digitalni dragulj na zapešću onih koji su si ga mogli priuštiti, danas je dostupan u svim bojama, cijenama i dizajnima te je postao je pristupačan asistent  neophodan gotovo svakome od nas.

 

S pametnim satovima svakodnevno vježbamo, jedemo, spavamo, plešemo ili vodimo ljubav dok oni brinu o našem stresu, pulsu, kvaliteti sna, seksualnoj aktivnosti i ovulaciji, menstrualnim tegobama, krvnom tlaku ili zakazanom sastanku.

O obavještavaju nas o promjeni vremena ili, na primjer, o prevelikoj buci. Dok smo fokusirani na ne mali broj aktivnosti koje nameće današnji tempo života, naš pametni sat "drži djecu na oku" i obavještava nas udalje li se predaleko.

 

Izvedemo li ga u noćni život, mjerit će nam plesne korake i potrošene kalorije dok će nas u uredu podsjećati  da moramo disati ili nakon duljeg razdoblja sjedenja, ustati.

 

Izgubimo li se na trackingu ili team buildingu u šumi, naš asistent dobro poznaje strane svijeta i izvest će nas na pravi put. Padnemo li, detektirat će pad i obavijestiti najbliže i/ili hitnu da je potrebno poslati pomoć.

 

Svi ćemo se vjerojatno složiti da je kod korištenja pametnih satova zdravlje visoko na listi prioriteta, no ovi mali gadgeti jednako tako su i atraktivan modni dodatak koji možemo mijenjati i prilagođavati po želji; na primjer možemo mijenjati izgled i boju ekrana kao i odabrati vrstu ili boju remena koji će odgovarati modnom izričaju ili temperamentu.

 

Amazfit rastući brend pametnih satova

 

I, upravo ovdje se u priču uklapa Amazfit, rastući brend pametnih satova. 

 

Amazfit pametni satovi bacili su kocku na savršen omjer kvalitete, lijepog izgleda i pristupačne cijene. Dobitna kombinacija utjelovljena  je u modelu T Rex 2, robustnom satu koji podržava preko 150 praćenja sportskih aktivnosti.

Naizgled namijenjen muškarcima, T Rex 2 je univerzalan i namijenjen zaljubljenicima u outdoor sportove. Robustan kakav je, podsjeća na old-school G-Shock, a testiran je u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Ovaj je sat lansiran je čak do svemira kako bi izmjerili njegovu izdržljivost.

 

 


Amazfit Bip liniju odlikuje sportska elegancija, a u ljeto 2022. njegova posljednja linija Bip 3 i Bip 3 Pro  namijenjena je da vaše fitness navike dovede na novu razinu

 


Ako ste se već bavili razmišljanjima o tome da nabavite pametni sat, svakako provjerite web shop venkon.hr na kojem se trenutno odvija izuzetna, korisna i zdrava akcija na Amazfit pametne satove.

Najčitanije iz rubrike