Crna kronika
TRAGEDIJA POKRAJ ĐAKOVA

Ronioci u jezeru Jošava pronašli tijelo 26-godišnjaka i automobil
Objavljeno 21. studenog, 2022.

Tragedija na jezeru Jošava pokraj Đakova; iz njegove studene vode ronioci Specijalne interventne policije Osijek u ponedjeljak su ujutro izvukli tijelo mladića čiji je automobil sletio u tu akumulaciju. "Policiji je nestanak prijavljen u nedjelju oko 19.40. Za sada nije utvrđen razlog klizanja automobila u jezero. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na sumnjivu smrt u smislu kaznenog djela, vodi se zasad kao nesretan slučaj", izjavila je za Glas Slavonije glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o 26-godišnjem M.K. iz Đakova, da je tragediji u subotu prethodila rođendanska proslava s više sudionika u objektu, kući za iznajmljivanje, u blizini jezera Jošava u Đakovačkom Pisku, a kojoj je nazočio i tragično stradali mladić. Neslužbeno se može čuti – jer očevidaca okolnosti, razloga slijetanja automobila i mladića u jezero nema, (i) da je mladi Đakovčanin automobilom završio u jezeru u noći sa subote na nedjelju, nakon što je napustio proslavu, da je BMW-om upao u Jošavu pri okretanju automobila u namjeri da krene u Đakovo. Neslužbeno se doznaje kako je na mjesto proslave stigao parkiravši automobil u smjeru akumulacije.

Ostali sudionici proslave nisu ništa primijetili, ništa im se nije učinilo sumnjivim te su nastavili slaviti. Sutradan 26-godišnjaka nije bilo, a nije se javljao ni na pozive na svoj mobitel, nakon čega je o njegovu nestanku obaviještena policija. U ponedjeljak ujutro u pretragu dubina jezera Jošava došlo je, neslužbeno doznajemo, sedam ronioca Specijalne interventne policije Osijek, no zaronila su dva i ubrzo, oko 7 sati, nakon petnaestak minuta, na dubini od oko tri metra pronašla beživotno tijelo mladog Đakovčanina, a prije toga, nekoliko metara dalje, automobil.

Kako neslužbeno nadalje doznajemo, 26-godišnjak je pokušao izići iz vozila, i to kroz suvozački prozor, no, uz slijetanje u vodu, i dubina i hladnoća vode vjerojatno su dovele do smrtnog ishoda. Na mjestu događaja bili su angažirani i đakovački vatrogasci, policija i druge službe.

S.Župan

Možda ste propustili...

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi