Objavljeno 5. studenog, 2022.
Zimska luka prozračan je i elegantan restoran Hotela Osijek smješten u centru grada Osijeka s nezaboravnim pogledom na rijeku Dravu i njezinu luku.
Izbor iz restoranske karte gostu nudi zanimljiv i inovativan gastronomski doživljaj, ali primarno kombinacijama poznatih domaćih namirnica.
Jelima chefa Roberta Batraca rado se vraćate s veseljem. Za posebnu je preporuku predjelo: Tataki od tune. Oduševit će vas i hrskavi filet smuđa sa žara, u pratnji kratko kuhanog špinata i slatkog mladog krumpira uz umak od limuna, ljute paprike i hladno prešanog suncokretova ulja. Odlično glavno jelo je i lungić crne slavonske svinje u umaku od baranjskog merlota s domaćim njokima i batatom ili marinirani teleći ombolo. Za desert preporučujemo izvrsne domaće šufnudle u umaku od šljiva.
Na našu sreću, umijeće naših kuhara ne ostavlja nikoga ravnodušnim, a o ponudi slastica restorana odnedavno se brine još veći slastičarski tim, kako bi u svakom trenutku gostu osigurali uvijek svježe i ukusne kolače i torte.
Svako jelo dodatno će obogatiti velik izbor hrvatskih vrhunskih vina, ali naš najveći adut je ljubaznost i gostoljubivost osoblja, koje se brine da gostu u svakom trenutku stoji na raspolaganju i pruži vrhunsku uslugu.
promo