TvObzor
JOŠ JEDAN SINGL S HVALJENOG ALBUMA “DOMOVINA”

Pjesmu “Vilo od postelja” Mayales posvetili nepoznatoj ljepotici
Objavljeno 7. listopada, 2022.

Prošlo je dugih deset mjeseci od objave zadnjeg singla Mayalesa, odnosno pjesme "Montreal", snimljene u suradnji s Mary May, na kojoj se možda i najbolje opisuje koliko duboko cijenjeni zagrebački sastav proživljava duh ovog kompliciranog vremena. Cijelo to vrijeme bend se strastveno posvetio koncertnoj interpretaciji svog albuma "Domovina", u želji da dohvate podjednaku dubinu i širinu hvaljenog izdanja, u što se mogao uvjeriti svatko tko je ovoga ljeta posjetio bar jedan njihov nastup.



Novi singl Mayalesa, za koji su tekst i glazbu napisali Petar Beluhan i Vlado Mirčeta, po mnogočemu iskače od ostatka "Domovine", objavljene u travnju prošle godine, ponajprije zbog činjenice da je riječ o jedinoj ljubavnoj pjesmi na albumu koji secira duh društva u ova, blago rečeno, neobična vremena. Možda je "Vila od postelja" upravo zbog toga toliko dugo čekala svoj red za objavu. Pjesma je posvećena nepoznatoj ljepotici koja je duž cijele pandemijske 2021. godine "zaglavila" na mnogim jumbo plakatima diljem Hrvatske.

Najnoviji singl Mayalesa dolazi uz prateći videospot čiju režiju potpisuje potpisuje Tvrtko Vidokk, uz gostovanje predivne Tajane Dedić - Starović. Pjesma "Vilo od postelja" dostupna je na svim streaming servisima. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike