Ekonomija
PONUDIT ĆE ODGOVORE NA AKTUALNA PITANJA

Ključna imena domaćeg poduzetništvana četvrtom Poduzetničkom mindsetuo poslovanju u izazovnim vremenima
Objavljeno 5. listopada, 2022.
Sa slikovitim podnaslovom Neslomljivi, konferencija Poduzetnički mindset okupit će u srijedu, 12. listopada, u zagrebačkoj Laubi najuspješnije hrvatske poduzetnike koji će ponuditi odgovore na aktualna pitanja kako stvarati, graditi i razvijati poslovanje u najizazovnijim vremenima.

Četvrto izdanje konferencije, koja se bavi uvijek aktualnim temama u svijetu poduzetništva, okupit će vodeće hrvatske poduzetnice i poduzetnike te brojne goste iznenađenja.

"Vjerujemo kako će sudionici konferencije svojim pričama nadahnuti mnoge! Riječ je o ljudima koji, ni kada im je bilo najteže, nisu sjedili prekriženih ruku. Znali su da im nitko ništa neće servirati na pladnju. S poda su se dizali i nakon mnogostrukih padova. Želimo da hrvatski poduzetnici i poduzetnice inspiriraju i ostatak našega društva. Oni su inovatori, vizionari i lideri! Upravo takve ljude trebamo u vremenima koja nam kucaju na vrata", rekao je uoči konferencije Ognjen Bagatin, vlasnik medijske platforme Poduzetnik.

Svoja razmišljanja i ideje o budućnosti poduzetništva, ali i zanimljivosti svog razvojnog puta podijelit će Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici tvrtke Bomark Pak, ujedno i dobitnici nagrade hrvatskog EY Poduzetnika godine 2021., te Nikola Anđelković iz tvrtke Anđelković AI, koji je tu prestižnu nagradu dobio dvije godine prije u Srbiji.

O snažnom razvoju i nezaustavljivima u hrvatskom ICT sektoru govorit će prof. dr. sc. Stjepan Orešković, vlasnik M+ Grupe, Nikola Kapraljević iz Infinuma, Zlatko Hrkać, osnivač Sofascorea, te Jakov i Juraj Urbanke iz HSM Informatike.

Razgovor s temom Mogu, hoću, znam vodit će Ana Radišić s Dajanom Mrčelom, direktoricom Uprave Saponije, i Majom Šuput Tatarinov, pjevačicom i voditeljicom koja se hrabro upustila i u poduzetničke vode.

Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe osvrnut će se na žensko liderstvo, serijski poduzetnik Jako Andabak u razgovoru s Božom Skokom iz Millenium promocije otkrit će svoje poduzetničke tajne i izazove, a Davor Tremac (Fonoa) približiti kako zaista živjeti lokalno a raditi globalno.

Uvodne govore, u ime domaćina, održat će Ognjen Bagatin iz Medijske platforme Poduzetnik i Berislav Horvat, country managing partner u EY-u Hrvatska, a konferenciju će zatvoriti Petar Pavić iz Star Digital Group.

Konferencija Poduzetnički mindset trajat će od 12 do 18 sati. Potom slijedi druženje uz zabavni program u kojem će nastupiti Kristijan Beluhan, Matija Dedić i DJ Bocca, a ulaznice za konferenciju moguće je nabaviti preko sustava Entrio.

Konferenciju organizira medijska platforma Poduzetnik u suradnji s Algebrom i programskim partnerom EY Hrvatska.

Zdenka Rupčić
Možda ste propustili...

U CILJU SMANJENJA PLASTIČNOG OTPADA

Nastavlja se Konzumova kampanja “Jedna manje”

VEĆINA WEB-STRANICA NAJVEĆIH HRVATSKIH KOMPANIJA ENERGETSKI JE NEODRŽIVA

Internet je četvrti najveći zagađivač okoliša u svijetu

Najčitanije iz rubrike