Osijek
PROKUŠANI ZUBARSKI TIM NA NOVOJ ADRESI

Na uglu Šamačke otvoren je Dentalni centar Kovač
Objavljeno 3. listopada, 2022.
Centar objedinjuje sve usluge u stomatologiji, uz suvremenu digitalnu opremu

Uz puno širokih osmijeha i zdravih zuba, a drukčije nije moglo ni biti, u subotu je priređeno otvorenje Dentalnog centra Kovač. Vlasnici Anastazija Aščić i Željko Kovač, oboje doktori dentalne medicine, nakon višegodišnjeg djelovanja u zasebnim ordinacijama i na različitim adresama odlučili su udružiti profesionalne snage i na adresi Šamačka 1 (prekoputa kinematografa Europa, odnosno, kako je riječ o uglovnici, i prekoputa hotela Osijek) otvoriti Dentalni centar Kovač.



Ondje su objedinili sve usluge u stomatologiji na jednom mjestu, od ortodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, estetske stomatologije, protetike, medicinske estetike do rendgenske dijagnostike i dijagnostike čeljusti. Sve to popraćeno je suvremenom digitanom opremom. Prvi radni dan ovog mjeseca jest i prvi radni dan (n)ovog centra, no vrata su otvorili u subotu navečer kako bi pacijentima, kolegama, poslovnim partnerima, ali prije svega prijateljima pokazali interijer svog novog radnog prostora. Bila je to prigoda da i naša ekipa zaviri unutra.

Dočekat će vas ugodna atmosfera, prostrana recepcija i čekaonica u cijelosti su odijeljene od samih ordinacija, pa niste tek vratima odijeljeni od "zvukova" (koji mnogima nisu omiljeni) što dopiru iz ordinacija. I same ordinacije, ukupno ih je tri, površinom su vrlo prostrane, u prevladavajućim bijelim, umirujućim tonovima.


No čini se kako je, kada govorimo o prostoru, najveća prednost ovog centra njegova osvijetljenost - Dentalni centar Kovač svojim vanjskim gabaritima u cijelosti je u staklenim stijenama, koje mu pružaju dovoljno prirodnog svjetla. Sve to pridonosi stvaranju dojma smirenosti, koja će, vjerujemo, nekima od pacijenata kojima odlazak zubaru nije na listi favorita itetako dobro doći. Štoviše, iz zubarske stolice u ordinaciji okrenutoj sjeveru imate gotovo izravan pogled na Dravu! Privilegij koji nije baš uobičajen. Naše smo domaćine zamolili tek za kratku izjavu.

- Konstantnim edukacijama i ulaganjem u najsuvremenije materijale, dijagnostičke uređaje i opremu i dalje ćemo održavati najvišu razinu kvalitete usluga. Svaki novi pacijent nova je motivacija i prilika za inovativnost, gdje ćemo nastojati da spoj znanosti, tehnologije i umjetnosti rezultira savršenim osmijehom - rekli su nam Anastazija Aščić i Željko Kovač, a onda smo ih prepustili njihovim gostima.

Uostalom, večer i nije bila predviđena za previše “govorancije”, nakon jednostanog zadržavanja u novim prostorima domaćini i uzvanici preselili su se na after-party u obližnji ugostiteljski objekt.

Dario Kuštro (promo)
Najčitanije iz rubrike