TvObzor
NOVO POGLAVLJE NAJGLEDANIJE INFORMATIVNE EMISIJE U ZEMLJI

Dnevnik Nove TV od 2. listopada u novom terminu i iz novog studija
Objavljeno 30. rujna, 2022.

Najgledanija informativna emisija u zemlji Dnevnik Nove TV, s voditeljskim i reporterskim licima kojima gledatelji vjeruju, u nedjelju, 2. listopada, započet će s emitiranjem u 19 sati, 15 minuta ranije nego dosad, iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji.



- Svaka promjena donosi nove izazove, ali i izazove kojima se veselimo. Novi studio izgleda izvanredno. Stvaramo novu eru informiranja u Hrvatskoj i zaista je divan osjećaj biti dio te medijske povijesti - rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić.

- U novom smo terminu, ali i u novom studiju, no s jednakim entuzijazmom kao i prvog dana. Promjena nosi i novu energiju, tako da ćemo sada podići ljestvicu još više. Nastavljamo donositi sve najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta na najbolji mogući način - dodao je Saša Kopljar.

Prije 17 godina, točnije 10. listopada 2005., Marija Miholjek i Petar Pereža prvi su put pozdravili hrvatsku javnost u tada novoj, gledateljima nepoznatoj središnjoj informativnoj emisiji. Bila je to prekretnica ne samo za Novu TV, nego i domaće televizijsko izvještavanje i prezentiranje vijesti općenito. Od tada do danas središnja informativna emisija Nove TV pomicala je granice i uvodila trendove, što je prepoznato i na svjetskoj razini.

Nova TV tako je osvojila Promax, najprestižniju svjetsku nagradu u području promocije, marketinga i dizajna, i to za produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i videozid. Također, redakcija se može pohvaliti brojnim priznanjima i nagradama koje su dobili njezini novinari, poput Večernjakove ruže i Zlatnog studija, HND-ovih nagrada reporterima i snimateljima te nagrade za promicanje tolerancije “Miko Tripalo”.

- Malo je teško odvojiti se od starog studija. Tu se stvarala jedna uspješna i lijepa priča, no drago mi je što ćemo se uskoro predstaviti u novom terminu u još boljem i modernijem studiju u kojem tehnološka rješenja služe kao savršena podrška poslu koji obavlja cijela redakcija - rekao je Pereža.

- Tijekom svih ovih godina trudili smo se pomicati granice i uvijek biti inovativni. Novi studio doista je impresivan i lijep, baš kao što je lijep osjećaj zajedno s dragim kolegama zakoračiti u novo informativno poglavlje - kazala je Marija Miholjek.

Posljednjih 13 godina Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u zemlji. Redakcija Informativnog programa svaki dan kreira relevantan sadržaj kojim izvještava o svim ključnim događajima iz Hrvatske i svijeta. Transformacija studija dodatno će istaknuti sve prednosti i atribute informativnog programa Nove TV na medijskoj sceni, a novi vizualni identitet i termin emitiranja kruna su stalne posvećenosti Nove TV da gledateljima uvijek donese točne, provjerene i relevantne informacije.

Novom poglavlju vesele se i Valentina Baus i Dino Goleš.

- Stvarno sam ponosna što radim i razvijam se na televiziji koja je uvijek bila broj jedan u postavljanju standarda. Dino i ja tek smo se udomaćili, ali promjene su nužne u svakom razvoju i početak su novog razdoblja za sve nas u Informativnom programu. Jedva čekam sjesti u stolac i pozdraviti naše gledatelje iz novog okruženja - poručila je Baus.

- Novi, moderni news studio predstavlja veliki izazov, uzbuđenje i čast. Ovakve promjene potiču nas da budemo još bolji. Svi jedva čekamo da se okupimo u novoj redakciji i da započnemo jedno novo poglavlje - rekao je Goleš. D. Miklić
Transformacija studija dodatno će istaknuti sve prednosti i atribute informativnog programa Nove TV na medijskoj sceni

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike