TvObzor
PREMIJERU ĆE IMATI 2023. NA HBO KANALU I HBO MAXU

Objavljen teaser za novu postapokaliptičnu seriju “The Last of Us”
Objavljeno 30. rujna, 2022.

Originalna HBO-ova serija “Тhe Last of Us”, temeljena na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme, imat će premijeru 2023. godine na HBO kanalu i HBO Max streaming platformi, a tim je povodom objavljen službeni teaser trailer.



Radnja “Тhe Last of Us” odvija se dva desetljeća nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari 14-godišnju djevojčicu Ellie iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz postapokaliptične Sjedinjene Države i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

 



U glavnim su ulogama Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Scenaristi i izvršni producenti su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija “Тhe Last of Us” nastala je u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog supotpisuju produkciju. D.M.

Danijel Miklić
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike