TvObzor
POPULARNA ZABAVNA PJEVAČKA EMISIJA VRAĆA SE U NOVOM RUHU

Kreće 11. sezona showa “Zvijezde pjevaju” s novim zanimljivim licima
Objavljeno 30. rujna, 2022.

Nova energija, nova scenografija, neki novi žanrovi, nove zanimljive zvijezde, dinamičniji žiri..., sve vas to očekuje uskoro u 11. sezoni zabavno-glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”, čija je prva emisija na rasporedu u subotu, 8. listopada, na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).



U povodu toga HRT je predstavio ovogodišnje parove, držeći se pravila od prošle sezone da oni više ne moraju biti suprotnog spola. U 11. sezoni popularnog showa za naklonost publike i žirija borit će se ovih osam pjevačkih parova: sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.

- Dobro poznatim mentoricama i mentorima, ove se sezone premijerno u toj ulozi pridružuju Mia Negovetić, Alen Đuras i Zoran Prodanović Prlja. Ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni. I u novoj sezoni obećajemo mnogo dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha i zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1 - poručuju s HRT-a.

Tri su nova žanra, odnosno dva: hip-hop i šansona, a mjuzikl se vraća nakon što ga u prethodnim dvjema sezonama nije bilo. Ostali su žanrovi dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop. Došlo je i do male promjene u sastavu i broju članova ocjenjivačkog suda. Ocjene i komentare ove će sezone davati dobro nam poznati Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se pridružiti prošlosezonski pobjednik - Mario Battifiaca.

Redatelj showa “Zvijezde pjevaju” je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj. Jedanaesta sezona ovog omiljenog zabavnog pjevačkog showa emitira se uživo, a bit će je moguće pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama i web-stranici hrt.hr.

- Kako su gledatelji odlično prihvatili prošlosezonski novitet muško-muškog i žensko-ženskog para, odlučili smo ponoviti te kombinacije, a ponovit ćemo i sezonu od sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom, u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika. Lani je takvo finale izazvalo oduševljenje te nema razloga da ga ne ponovimo i u 11. sezoni - rekla je Uršula Tolj. D. Miklić
Ocjene i komentare davat će Danijela Martinović, Marko Tolja i prošlosezonski pobjednik - Mario Battifiaca

Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike