TvObzor
NA POZORNICU STIŽE I THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS

Irena Žilić deset godina stvaranja zaokružuje u Tvornici kulture
Objavljeno 30. rujna, 2022.

Pet godina nakon hvaljenog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture, na kojemu je promovirala svoj drugi studijski album “Haze”, Irena Žilić ponovno stiže u dvoranu iz koje je sve i krenulo. Pred zagrebačku publiku vraća se u četvrtak, 13. listopada, s presjekom dosadašnjih izdanja te ujedno zaokružuje deset godina stvaranja.



Prije Irene, na pozornicu u Tvornici stiže jedan od najtalentiranijih hrvatskih kantautora - The Marshmallow Notebooks. Matija Habijanec, poznatiji kao The Marshmallow Notebooks, iza sebe ima 13 albuma koje je sam napisao, producirao i objavio. Jedan je od najkvalitetnijih hrvatskih kantautora i autor jednog od naših najboljih albuma “The Marshmallow Notebooks”. S nestrpljenjem se očekuje objava njegova novog izdanja “Destruction”.

 

 



Nakon brojnih nastupa po Hrvatskoj i regiji, Irena Žilić bila je support grupi Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a njihovo prijateljstvo započelo je još 2016. kada je nastupila prije njih u Tvornici kulture. Skye Edwards i Ross Godfrey nikada nisu skrivali koliko im se sviđa Irenina glazba, a upravo njezin singl “The Moon” objavljen je u izvedbi Morcheebe na njihovu prošlogodišnjem albumu “Blackest Blue”. Pjesma “The Moon” inače je originalno objavljena na albumu “Haze”, nominiranom za nagradu Porin. Irena je i vlasnica nagrade za Pop&Off izvođača godine na dodjeli Nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off. Posljednje izdanje, EP “Small Hours”, objavila je u ožujku 2020., a možete ga pronaći na svim digitalnim servisima.

Organizator koncerta Irene Žilić u zagrebačkoj Tvornici kulture je yem, a ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u sustavu Core-event. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kuna. D.M.

Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata