TvObzor
SUPERTALENT POČINJE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Ridjan: Gledatelje će ovogodišnji nastupi prikovati uz ekrane
Objavljeno 23. rujna, 2022.
Uz Bilmana, Šuput i Tomčić, u žiriju će biti i novi član - Fabijan Pavao Medvešek

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na veliku pozornicu s ciljem da pokaže svu raskoš svog talenta. U devetoj sezoni, koja u emitiranje kreće u subotu, 24. rujna, na Novoj TV, za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima koje dosad u showu nismo imali prilike vidjeti. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju, koji ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek, a tko ih je impresionirao, rasplakao ili naljutio, tek će se doznati!Dok članovi žirija nestrpljivo čekaju povratak na male ekrane i Fabijanov debi u žiriranju, novoj sezoni Supertalenta veseli se i voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan, koji će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet sretnih kandidata koji će zahvaljujući njihovu zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale.

- Nakon svih sezona Supertalenta pomislim da me više ništa ne može oboriti s nogu, ali uvijek se dogodi da se prevarim! Sudeći po talentima koje sam vidio, mislim da će deveta sezona biti vrlo uzbudljiva i zanimljiva, pa svima preporučujem da nas gledaju i prate iz emisije u emisiju - poručuje Igor, a Frano najavljuje kakve talente gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni: "Mogu sa sigurnošću reći da će gledatelje ovogodišnji nastupi prikovati uz ekrane. Od onih strašnih i opasnih koje ne smijete pokušavati kod kuće do onih lijepih i sjajnih talenata zbog kojih ćete zaplakati od sreće. Nevjerojatno je da se nakon toliko sezona nađe i dalje sjajnih pojedinaca, a dodatno veseli što se na naš show prijavljuju i kandidati iz drugih zemalja."

Ususret početku nove sezone megapopularnog showa voditelji su se zajedno s članovima žirija okupili na snimanju promospota, gdje su i sami pokazali svoj glumački talent u ulozi zaštitara kojima je povjeren zadatak čuvanja zlatnog gumba u muzeju.

- Promospot je zamišljen kao pravi mali film i jako nam se svidjelo. Sjajna ekipa snimatelja, rasvjete, tona i rekvizita – bio je užitak raditi sa svima njima, uz scenarij za poželjeti: muzejski prostor, noć, tajnovitost, lopovi kao iz "Nemoguće misije" te zaplet, odnosno rasplet, s članovima žirija - poručuje Frano, koji se, za razliku od Igora, prvi put okušao u glumačkim vodama.

- Imao sam priliku prvi put Igora vidjeti u glumačkoj ulozi na setu, pa sam morao krajnje ozbiljno shvatiti i svoj zadatak. Sada službeno mogu u životopis staviti da sam imao pravu ulogu na ekranu - šaljivo dodaje Frano.

Dok će jednom sretnom kandidatu Igor i Frano dodijeliti zlatni gumb, isti će zadatak imati i svaki član žirija, pa će ukupno pet kandidata osvojiti izravnu ulaznicu za polufinalne emisije. Tko će već na audicijama svojim nastupom oduševiti žiri i voditelje, doznajte u subotu, 24. rujna, na Novoj TV. T.K.
Možda ste propustili...

POVIJESNA DRAMA “JEANNE DU BARRY”

Johnny Depp vratio se na velika platna kao Luj XV.

DRUGA POLUFINALNA EMISIJA “SUPERTALENTA”

Prava bitka zlatnih gumbova

ZAOKRUŽUJE OBLJETNICU “DNEVNIKA JEDNE LJUBAVI”

Josipa Lisac najavila Dom sportova

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TOMISLAV MIHAC KOVAČIC I PETAR ŠIMČIĆ /OGENJ/

Dobra glazba i iskrena emocija nemaju jezične barijere

2

“MODERNA VREMENA” SRIJEDOM NA HTV1

Novi serijal o povijesti hrvatskog dizajna

3

DRUGA POLUFINALNA EMISIJA “SUPERTALENTA”

Prava bitka zlatnih gumbova