Mozaik
NOVA PJESMA STJEPANA JERŠEKA ŠTEFA

“Život je lijep” na festivalu u Požegi
Objavljeno 3. rujna, 2022.
Stjepan Jeršek Štef, jedno od najprepoznatljivijih lica tamburaške scene, autor brojnih popularnih hitova, snimio je videospot za svoju novu pjesmu "Život je lijep", koju će izvesti na Večeri novih tamburaških pjesama festivala "Zlatne žice Slavonije Požega 2022.", koja će se održati u nedjelju, 4. rujna, uz izravan prijenos u programu Hrvatske radiotelevizije.

- Glazbu za novu pjesmu napisao je Ivica Plivelić, koji je uz mene i autor stihova, ali je Ivica zajedno sa Željkom Nikolinom zaslužan i za aranžman pjesme “Život je lijep”, a prateće vokale otpjevali su dečki iz TS-a Džentlemeni. Spot je snimljen u produkciji kuće Nova iz Đakova, na etnoimanju Jerka Jankovića “Kuća dida Tunje” u Oprisavcima. U spotu se pojavljuje moj prijatelj, Duško Soldatović iz Nove Gradiške, koji je sponzorirao snimanje spota, te zahvaljujem njemu i svim ostalim mojim prijateljima koji se pojavljuju u spotu. Pjesma govori o životu i mislim da će biti dobro prihvaćena u današnje vrijeme. Tekst te pjesme već deset godina vrtim po glavi jer govori o tome kako ljudi uvijek misle da je drugome ljepše nego njima. Dosta sam aktivan posljednjih mjeseci, prošlog tjedna bio sam na Festivalu Podravine i Podravlja, gdje sam pjevao pjesmu “Sunce”, za koju je glazbu napisao Vlado Smiljanić na stihove našeg pjesnika Dragutina Domjanića. Jedan prekrasni valcer na kajkavski tekst - istaknuo je Stjepan Jeršek Štef. N.Kučar
NAGRAĐEN NA FESTIVALU U ŽUPANJI
- Nedavno sam snimio dvije nove pjesme, jedna govori o Lici, zove se “Sinovi smo Velebita”, a druga je “Hercegovac čuva uspomenu”, koja govori o o tome kako je Slavonije nekoć bila obećana zemlja i mnogi su dolazili u potrazi za boljim životom. Krajem lipnja sam na 17. festivalu tamburaške glazbe “Šokačke pisme” u Županji pjevao pjesmu “Srce moje”, a na istom festivalu dobio sam nagradu za najslušaniju skladbu s izdanja održanog godinu prije, za koju glasaju slušatelji radiopostaja, a moja pjesma “Sine” osvojila je treću nagradu.

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike