Tehno
AOC I PORSCHE DESIGN PREDSTAVLJAJU NOVI MONITOR PD27S

Premium gaming monitor s dizajnom inspiriranim Porsche sportskim automobilima
Objavljeno 2. rujna, 2022.

PD27S kombinira dojmljiv, čist i funkcionalan dizajn s tehnologijama visoke razine, pružajući zadovoljstvo korisniku u svakoj prilici – od svakodnevnih zadataka do poslovnih obveza, zabave i gaminga visokih performansi.



PD27S dijeli besprijekoran funkcionalni dizajn 32-inčnog PD32M predstavljenog u travnju ove godine. Također, PD27S dobitnik je nagrada "iF Design Award 2022" i "Red Dot Award: Product Design 2022". Nadalje, za vrhunsku izvedbu u intenzivnim, dugotrajnim gaming sesijama, gameri se moraju moći osloniti na svoju čvrstu i robusnu gaming opremu. Glavna atrakcija PD27S je pjeskareno aluminijsko lijevano postolje sa svojom čvrstom, funkcionalnom izradom i jedinstvenim oblikom koji podsjeća na upravljač i žbice kotača sportskog automobila. Čist aerodinamičan dizajn ima i zašiljene površine na kućištu na stražnjoj i prednjoj strani, slijedeći tako funkcionalni raspored unutarnjih komponenti. Metalni mrežasti umetci, slični otvorima za hlađenje zraka u automobilima, sadrže zvučnike na lijevoj i desnoj strani monitora. Ti su dijelovi neizravno osvijetljeni pozadinskim osvjetljenjem s prilagodljivim RGB osvjetljenjem (Light FX) za povećanje dinamičnosti i kvalitete iskustva korisnika. Ekskluzivni dizajn u kombinaciji s izvanrednom AGON by AOC stručnošću za monitore pruža impresivne performanse za ambiciozne gamere. Ima ravan IPS (AAS) panel za visoku preciznost i širok raspon boja. Zahvaljujući snažnoj i živopisnoj reprodukciji boja 10-bitnog IPS panela, PD27S pokriva 95 % raspona DCI-P3 i 99 % raspona sRGB, što mu omogućuje izvrsnost u ispunjavanju svih zahtjeva koji se odnose na kvalitetu i oštrinu slike. Eksplozija boja na DisplayHDR 400 certificiranom PD27S dodatno je poboljšana sposobnošću zaslona da dekodira i reproducira sadržaj visokog dinamičkog raspona u filmovima, videozapisima i gamingu za prikaz realističnih slika.

Posjeduje visoku gustoću piksela od čak 109 ppi, savršeno prilagođenu svakodnevnom poslovnom korištenju. QHD rezolucija također je primarni zahtjev ambicioznih gamera za jednostavno istovremeno postizanje velikog broja sličica u sekundi i oštrine. Brzina osvježavanja od 165 Hz/170 Hz i GtG vrijeme odziva od 1 ms osiguravaju fluidno kretanje u brzom gamingu bez ikakvih smetnji. Zahvaljujući Adaptive-Sync tehnologiji, PD27S podržava i promjenjivu brzinu osvježavanja, eliminirajući smetnje poput zastajkivanja i trganja zaslona. Opremljen USB 3.2 hubom s četiri priključka, periferni uređaji poput tipkovnice, miša ili vanjskih diskova mogu se brzo i jednostavno povezati, smanjujući nered i petljanje kabela, dajući čist i funkcionalan raspored svakom radnom stolu. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S odsada je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3769 kuna. M.R.
Najčitanije iz rubrike